Gazete Vatan Logo
Futbol İsmail Kartal: "Hakeme gidip, 'neden iptal ettiniz hocam?' dedim"

İsmail Kartal: "Hakeme gidip, 'neden iptal ettiniz hocam?' dedim"

Ziraat Tükiye Kupası'nda Galatasaray'a 2-1 mağlup oalrak kupaya veda eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Kartal, "Maç sonu hakemin yanına gittim, neden iptal ettiniz hocam dedim, düdük çaldığı ve karar merci kendisi olduğu için VAR'a gidebiliyor. Düdük çalmasa VAR'a gidebilirdi."

İsmail Kartal: "Hakeme gidip, 'neden iptal ettiniz hocam?' dedim"

Ziraat Tükiye Kupası'nda Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak kupaya veda eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

"Maç sonu hakemin yanına gittim..."

"Bu maç bence daha çok konuşulur. Maç sonu hakemin yanına gittim, 'neden iptal ettiniz hocam?' dedim, düdük çaldığı ve karar merci kendisi olduğu için VAR'a gidebiliyor. Düdük çalmasa VAR'a gidebilirdi. Bana dedi ki 'kaleciye faul var', halbuki faul yok. Penaltı çok tartışmaya açık. Bizim birçok pozisyonumuz verilmedi veya verilip VAR'a gitti. Bu şekilde elenmek bizi üzüyor. İlk yarı biraz vasat oynadık ama ikinci yarı golü yediğimizdeki hamlelerle maça ortak olduk. Böyle elenmek beni ve oyuncularımı üzdü."

"Galatasaray çıkar üstün bir oyunla..."

"Galatasaray çıkar üstün bir oyunla 2-0, 3-0 yener, yine elendik der tebrik ederiz. Biz yine tebrik ediyoruz ama elendik sonuçta. Hafta sonu Sivas'ta maçımız var, Rize'ye dönemiyoruz, o kadar uzun yol var. Buraya gelen taraftara, yönetime, emeklerimize yazık. Standartların herkese eşit olarak uygulanması gerekiyor. Bugün standartlar bize eşit uygulanmadı."

Haberin Devamı