Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İsmail Köybaşı'ndan Aykut Kocaman'a övgü!

İsmail Köybaşı'ndan Aykut Kocaman'a övgü!

İsmail Köybaşı, Fenerbahçe'nin Athletic Bilbao ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

İsmail Köybaşı'ndan Aykut Kocaman'a övgü!

Fenerbahçeli İsmail Köybaşı, Athletic Bilbao karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden İsmail Köybaşı, “Çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Çok ciddi rakiplerle oynuyoruz. Özellikle Marsilya maçıyla başlayan bence yükselişimiz, tempomuz ve oyun anlayışımız bugün de devam etti. Bu açıdan takım arkadaşlarım adına da çok mutluyum. Camia adına da çok mutluyum, çünkü çok güzel günlerin bizleri beklediğini düşünüyorum. Aynı zamanda çok heyecanlıyım. Bu heyecanımı gizlemek istemiyorum. Gün geçtikçe çok daha iyi olacak bir Fenerbahçe izleyeceğinizin sözünü verebilirim. Çok iyi arkadaşlık ve kamp ortamı var. Yaptığımız maçlardaki rakiplerimiz çok ciddiye alınacak rakipler. Bu anlamda da organize edenlere teşekkür etmek lazım.” dedi.

Takımdaki direncin arttığına işaret eden başarılı futbolcu, “Aykut Hocanın özellikle bundan önceki dönemlerde takımlarına karşı oynadığımda takım direncinin ne kadar ciddi olduğunu fark edenlerden biriyimdir. Bu direnci tekrardan bizlere aşıladı. Çok ciddi bir kamp dönemi geçirdik ve çok ciddi bir şekilde çalıştık. Yapmak istediği taktiksel varyasyonları da çok iyi çalışıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor.” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı