Gazete Vatan Logo
İspanya İspanya'da Arda Turan için şok sözler!

İspanya'da Arda Turan için şok sözler!

Barcelona'da gözden çıkarılan Arda Turan rahat tavırları nedeni ile İspanyol basını tarafından yoğun bir şekilde eleştiriliyor.

İspanya'da Arda Turan için şok sözler!

La Liga’nın iki büyüğünden birisi olan Barcelona’ya transfer olan Arda Turan, burada göstermiş olduğu kötü performans neticesinde kadro dışı bırakılmıştı. Katalan ekibinin almış olduğu bu karar sonrasında, Arda Turan’ın takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyordu. Fakat milli oyuncu halen Barcelona’da kalmaya devam ediyor. Bu durum ise İspanyolların en ünlü spor gazetelerinden birisi olan Marca tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Takımdaki hoca değişikliğinin ardından yeni gelen teknik direktör, Arda Turan’ı takımda görmek istemediğini açık bir şekilde dile getirmişti. Bu gelişme sonrasında ise Arda’nın takımdan ayrılacağı konuşulmaya başlanmıştı. Ancak aradan geçen süreye rağmen, milli futbolcu herhangi bir takım ile anlaşamadı. Barcelona takımında kalmaya devam eden futbolcu, rahat tavırları nedeni ile İspanyol basını tarafından yoğun bir şekilde eleştiriliyor.

"İSTENMİYOR AMA YÜZÜ GÜLÜYOR"

Marca gazetesi bu konuda bir haber yaptı ve şu ifadelere sütunlarında yer verdi; "Arda Turan takımda istenmeyen adam oldu. Forma şansı da bulamıyor. Buna rağmen keyfinden bir şey kaybetmişe de benzemiyor, pişkin bir yapıda. Yedek kulübesinde olmasına rağmen halen mutlu ve neşeli. Demek ki kendisinin futbol oynama gibi bir derdi söz konusu değil. Bu yüzden de sezon sonuna kadar futbol oynamamayı sorun etmeyecektir" denildi.

Haberin Devamı

"DEVRE ARASINDA AYRILIK..."

Geçtiğimiz günlerde Arda Turan konusunda açıklama yapan Barcelona yönetimi, futbolcunun devre arasında takımdan gönderileceğini ve bundan dolayı da oyuncunun kendisine bir an önce kulüp bulması gerektiğini ifade etmişti. Arda Turan ise bu noktada takım arayışlarına çıkmış durumda. Taraftar tepkisinden çekinen Arda, sarı kırmızılı takıma geri dönmeyi ise asla düşünmüyor. Bu yüzden futbolcunun, bir Avrupa kulübüne gitmesine kesin gözü ile bakılıyor.

(Haber 7)