Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İşte Ali Koç'un ilk açıklaması

İşte Ali Koç'un ilk açıklaması

Seçimi büyük farkla kazanan Ali Koç kürsüye gelerek ilk açıklamasını yaptı.

İşte Ali Koç'un ilk açıklaması

İşte Ali Koç'un açıklamaları:

Genel kurul ve seçim hepimize hayırlı olsun. Nereden başlayacağımı, ne söyleyeceğimi hiç bilmiyorum. Ben size teşekkür ederim. Tebrik edecek o kadar çok kişi, kurum var ki.. Çocuğundan, dedesine, büyük annesine kadar... Bu yolda hep inandım.

Bana her zaman 'Sokak ayrı kongre ayrı' dendi. Olur mu öyle şey? Fenerbahçe kongre üyeleri de taraftardır! Bazı üyeleri üzmek pahasına da olsa her gittiğim yerde "Kongre üyeleri yolcu, taraftar hancı" dedim. Teşekküre başlasam sahura kadar burada kalırız.

Kendimizden çok emindik. Bir kampanya bu kadar organik olabilirdi. Bu sizin sayenizde. Bana dediler ki, kongreler başkadır, sokak başkadır. Ben her zaman dedim, olur mu öyle şey. Fenerbahçe taraftarları resmi temsilcileridir dedim.

Çıktığımız bu dikenli yolda, sosyal medyasından sticker yapanından bize iş yerini otelini açanlara kadar, bizi her anlamda sahiplenenler... Allah hepinizden razı olsun.

Burada keşke şampiyonluk kutluyor olsaydık. Dışarıdan gelen sesler şampiyonluk kutlaması sesleri olsaydı. İnşallah o günler de gelecek. İnşallah o günleri de hep beraber göreceğiz.

Haberin Devamı

En büyük teşekkür, aileme. Belki onlar mutfakta değillerdi ama benim bangır bangır yola çıkmama, dönüşü olmayan yola çıkmama, her türlü riske, iftiraya göğüs gererken yanımda oldular.

İyilik kazanacak, dedim; iyilik kazandı.

Allah doğrunun yanında oldu. İyilik kazanacak dedik ve iyilik kazandı. Siz de milyonların vitrinisiniz. Hep beraber başardık ama esas yolculuk şimdi başlıyor. Çok zor bir yolculuğa çıkıyoruz

Esas yolculuk şimdi başlıyor. Çok zor bir yolculuğa şimdi çıkıyoruz. Daha kötüye gitmek de var işin ucunda. Ancak bugüne kadar nasıl inandıysanız yine öyle başarabiliriz. Elimizde sihirli bir değnek yok.

Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım! Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı, bu stat olmazdı, Semih Özsoy burada olmazdı. Türkiye'deki pek çok stat olmazdı. Fitili biz ateşledik! Hayatta herkesin artıları ve eksileri vardır. Bu tablonun sonucunda da tek bir şey vardır. Aziz Yıldırım kattıklarıyla Fenerbahçe'nin efsane başkanı olmayı kesinlikle hak etmiştir.

Haberin Devamı

Göreceksiniz yakın zamanda Türkiye'de müthiş basketbol salonları olacak. O olmasaydı, bizim salonumuz da olmazdı. Başkanımız olmasaydı, Türkiye'de amatör sporlar bu kadar gelişmezdi. En büyük kahramanlığını da 3 Temmuz'da göstermiştir. Kendisi direkt hedef alınmıştır.

Eğer Yargıtay istemediğimiz bir karar verirse size yine ihtiyacımız olacak.

Ata'mız Fenerbahçeli. Fenerbahçe'ye çok yakındı ama onun kimi tuttuğu önemli değil, kimin onun yolunda yürüdüğü önemli. Mustafa Kemal'in yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Onun yolu bize ışık tutacak!

Eğer bugün burası adil bir ortam olduysa, Vefa Küçük sayesinde olmuştur.

Sizin güveninizi cepte hissetmiyorum. Bu güveniniz her daim emniyette olacaktır. Sağ olun, var olun!

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç oldu

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa Ali Koç seçildi.

Ülker Stadyumu'nda yapılan seçimde 38 sandıkta kullanılan 20 bin 736 oyun 16 bin 92'sini alan Ali Koç sarı lacivertli kulübün 37'nci başkanı oldu. 20 yıllık Fenerbahçe başkanlığı sona eren Aziz Yıldırım ise 4 bin 644 oyda kaldı. Saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi, saat 17.30 sıralarında tamamlanırken, tüm sandıklarda sayıma geçildi. Yaklaşık bir saatlik sayımın ardından birçok sandıkta sonuç belli olurken, Ali Koç rakibi Aziz Yıldırım'a karşı büyük bir üstünlük kurdu ve sandıkların sayımının tamamlanmasını beklemeden tebrikleri kabul etmeye başladı.

Haberin Devamı

Ali Koç seçim zaferini stat içerisinde kongre üyeleriyle doyasıya kutlarken, daha sonra Ülker Stadyumu'nun çatısına çıkarak kendisini stat dışında destekleyen sarı lacivertli taraftarları selamladı.

Öte yandan 20 yıllık Fenerbahçe başkanlığı sona eren Aziz Yıldırım'ın sayımın tamamlanmasını beklemeden oylamanın yapıldığı Ülker Stadyumu'ndan ayrıldığı belirtildi.