Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İşte Altay Bayındır için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan 2 dev kulüp

İşte Altay Bayındır için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan 2 dev kulüp

Fenerbahçe'nin süper yeteneği Altay Bayındır için B.Dortmund ve Wolfsburg devreye girdi.

İşte Altay Bayındır için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan 2 dev kulüp

Sezon başından beri sergilediği performansla resmen parmak ısırtan ve 1,5 senede değerini 10 kattan fazla artıran Altay Bayındır’a iki Alman devinin talip olduğu ortaya çıktı.

FENERBAHÇE 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Her röportajında ‘Premier Lig’de oynamayı hayal ediyorum’ açıklamaları yapmasına rağmen Bundesliga kulüplerinin göz hapsinde olan Altay Bayındır için Wolfsburg ve B.Dortmund’un devreye girdiği öğrenilirken, Fenerbahçe’nin milli eldivene 20 milyon euro’luk fiyat biçtiği ortaya çıktı. En son Beşiktaş maçında oynadığı futbolla ayakta alkışlanan 22 yaşındaki yıldız futbolcu Transfermarkt’ta ‘Yaşının en değerli kalecisi’ unvanını alırken, Altay’ın Şenol Güneş tarafından da takdir edildiği, hatta başarılı teknik adamın Hollanda karşısında ‘1’ numaraya öğrencisinin ismini yazacağı belirtildi.

DORTMUND VE WEOLFSBURG ALTAY İÇİN YARIŞ HALİNDE

Roman Burki’ye alternatif bir file bekçisi arayan B.Dortmund’da Altay Bayındır çalışmaları tam gaz devam ederken, 26.haftası geride kalan Almanya Ligi’nde dikkat çeken ve şu anda 3.sırada bulunan Wolfsburg’un da Fenerbahçeli yıldız için bazı menajerlerle kulübe haber gönderdiği kaydedildi.

ERSUN YANAL DÖNEMİNDE ALINMIŞTI

Haberin Devamı

Her geçen hafta üstüne koyarak giden Altay Bayındır Ersun Yanal döneminde 1,5 milyon Euro karşılığında transfer edilirken, oyuncunun eski hocası Mustafa Kaplan’ın ‘Onu İspanya’dan ve İngiltere’den takip ediyorlar’ sözleri ise bir hayli ilgi çekmişti.

İşte Altay Bayındır için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan 2 dev kulüp