Gazete Vatan Logo
Antalyaspor İşte Aykut Kocaman'ın reddettiği takım

İşte Aykut Kocaman'ın reddettiği takım

Başakşehir ile yollarını ayırdıktan sonra Antalyaspor'dan teklif alan Aykut Kocaman'ın bu teklifi reddettiği ortaya çıktı.

İşte Aykut Kocaman'ın reddettiği takım

Süper Lig'de Ersun Yanal ile yollarını ayıran Antalyaspor, 2 Eylül Cumartesi günü Başakşehir ile vedalaşan Aykut Kocaman'ı gündemine aldı. Aykut Kocaman ile ilk teması kuran Antalyaspor, tecrübeli teknik adamdan ret yedi.

AYKUT KOCAMAN REDDETTİ

İlk olarak Aykut Kocaman'ın kapısını çalan Antalyaspor, tecrübeli çalıştırıcının bir süre dinlenmek istediğini belirtmesi üzerine temaslarını kısa tuttu.

NURİ ŞAHİN SÜRPRİZİ

Aykut Kocaman'ın teklifi reddetmesi üzerine Antalyaspor çözümü içeride buldu. Kulüp başkanı Aziz Çetin, Nuri Şahin'in Antalyaspor'da artık futboldan sorumlu olacağını açıkladı.

Aziz Çetin'in Haber Global'e yaptığı açıklama şöyle:

"Nuri Şahin, Antalyaspor'da artık futboldan sorumlu isim. Ekibini kuracak, 5 yıllığına anlaştık. Futbol oynamaya devam edip etmeyeceği onun tercihine bağlı."

ERSUN YANAL'IN İSTATİSTİKLERİ

Geçen sezonun 9. haftasında Antalyaspor'da göreve başlayan Ersun Yanal, 327 gün takımın başında kaldı. Akdeniz ekibiyle toplam 46 maça çıkan Ersun Yanal; 14 galibiyet, 16 beraberlik ve 16 yenilgi aldı. (Akşam)

İşte Aykut Kocamanın reddettiği takım

Haberin Devamı