Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İşte Bas Dost'un bonservis bedeli!

İşte Bas Dost'un bonservis bedeli!

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Bas Dost için görüşmeler sonunda Sporting Lizbon, bonservis ücretini belirledi.

İşte Bas Dost'un bonservis bedeli!

Fenerbahçe'nin Bas Dost transferi için Sporting Lizbon'dan karşı yanıt geldi.

Portekiz basınında yer alan haberde; Bas Dost'un avukatlarının, perşembe günü Sporting Lizbon ile görüşmeler yaptığı ve ayrılığı barışçıl yollardan gerçekleştirebilmek istedikleri belirtildi. Sporting Lizbon'un yeni başkanı Sousa Cintra'nın karşılıklı fesih teklifini kabul etmediği belirtildi.

Bas Dost'un Fenerbahçe ile el sıkıştığının altı çizilirken, Sporting Lizbon'un oyuncu için indirim yaparak 7 milyon euro'luk bonservis maddesi belirlediği ve sarı lacivertli kulüpten böyle bir teklif gelirse Hollandalı golcünün transferine izin verecekleri kaydedildi.

Bas Dost'un avukatlarının, Sporting Lizbon ile görüşmelere bugün de devam edeceği ve bu rakamı aşağı çekmek için uğraşacakları bilgisi verildi.

BAS DOST'UN AYRILIĞININ ARKASINDA YATAN SALDIRI

Bas Dost'un Sporting'e yazdığı mektup kısa bir süre önce basına sızdırılmış ve Hollandalı futbolcunun, "Sporting bize ihanet etti, tesise girerek bize saldıranlar bizim nerede olduğumuzu çok iyi biliyordu" diyerek şu şekilde isyan etmişti; "İçeri giren saldırganların ilk defa girdikleri antrenman tesislerinde nereye gitmeleri gerektiğini çok iyi bilmelerinin ve onları kolay bir şekilde bulmalarının başka türlü imkanlı olamayacağını söyledi.Her gece o gün yaşadıklarım aklıma geliyor ve o anları tekrar yaşıyorum. Artık bir daha oraya gidebileceğimi düşünmüyorum. O saldırıda yer alan saldırganlardan bazıları hala yakalanamadı ve bu sebeple hala tekrar bir saldırı olmasının olasılığı var"

Haberin Devamı

(Sporx)