Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İşte Beşiktaş'ın Eto'o teklifi!

İşte Beşiktaş'ın Eto'o teklifi!

Beşiktaş, Samuel Eto’o için Milosevic ve Mustafa Pektemek artı 1 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Antalyaspor Kulübü’nün bu teklifi kabul etmesi halinde Kamerunlu yıldızla imzalar atılacak

İşte Beşiktaş'ın Eto'o teklifi!

Mario Gomez ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta, Samuel Eto’o sesleri iyiden iyiye yükselmeye başladı... Geçtiğimiz günlerde başkan Fikret Orman’ın “Eto’o’yu takımda görmek isterim” sözlerinin ardından Kamerunlu yıldız için harekete geçme kararı alındı.

Antalyaspor Kulübü’nün, değerini bulması halinde satmaya sıcak baktığı golcü oyuncu için Kartal’ın takas ve bir miktar para teklifi ile Akdeniz ekibinin kapısını çalması bekleniyor... Mustafa Pektemek ve stoper Milosevic’i Antalyaspor’a vermeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, ayrıca 1 milyon Euro’yu da gözden çıkardı... Bu önerinin kabul edilmesi halinde Eto’o’nun transferinin bitirilmesi için düğmeye basılacağı belirtildi.

Zaten daha önce el sıkışılan Kamerunlu oyuncuya şu anda Antalyaspor’dan kazandığı 3,5 milyon Euro’luk teklifin aynısının yapıldığı ve herhangi bir sorun olmadığı kaydedildi.

ALTERNATİF BONY VE ADEBAYOR

Samuel Eto’o konusunda işi sağlama alan Beşiktaş, her ihtimale karşı alternatifler için de çalışmalarını devam ettiriyor. Siyah-Beyazlılar, ilk görüşmede anlaşma sağlayamadığı Wilfried Bony için vazgeçmiş değil...

Haberin Devamı

Manchester City, yetkilileri ile tekrar görüşeceği öğrenilen başkan Fikret Orman’ın eğer yine bir anlaşma zemini sağlayamaması halinde bonservisi elinde olan Adebayor için çalışmalarını yoğunlaştıracağı kaydedildi.

(HT Spor)