Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İşte Beşiktaş'ın transfer stratejisi

İşte Beşiktaş'ın transfer stratejisi

Siyah-beyazlıların, Rusya’da 15 Temmuz’da bitecek Dünya Kupası’nın sonuna kadar transfer yapmayacağı, kadroda bulunan oyunculara gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

İşte Beşiktaş'ın transfer stratejisi

SPOR Toto Süper Ligi 4. sırada bitiren ve gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde yer alacak olan Beşiktaş’ın transferde izleyeği yol haritası da belli oldu. Siyah-beylazlıların 14 Haziran’da Rusya’da başlayacak ve 15 Temmuz’da yapılacak finalle sona erecek olan Dünya Kupası sonuna kadar transfer yapmayacağı ve bu süreçte sadece gelen transfer tekliflerini değerlendirerek oyuncuların satış işlemlerini gerçekleştireceği öğrenildi.

HATIRLANACAĞI üzere Kartal bu doğrultuda, Dusko Tosic’i Çin’in Guangzhou R&F Kulübü’ne 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ile satmıştı. Ayrıca Beşiktaş, 31 Mayıs’ta satın alma opsiyon süresi sona eren Anderson Talisca’nın serbest kalma bedelini ödememiş ve yine kontratları sona eren Fatih Aksoy, Oğuzhan Özyakup, Pedro Franco ve Atiba Hutchinson’ın sözleşmelerini de bugüne kadar uzatmamıştı.