Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İşte Beşiktaş'ın yeni stoperi

İşte Beşiktaş'ın yeni stoperi

Savunma için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta yönetim Douglas'ta karar kıldı. Fikret Orman ve kurmayları Rusya'ya giderek transfer görüşmelerine başladı.

İşte Beşiktaş'ın yeni stoperi

Beşiktaş'ta bir süredir devam eden savunmacı arayışında son aşamaya gelindi. Tomas Sivok ve Atınç Nukan'ın takımdan ayrılması ve Ersan Gülüm'ün de geleceğinin netleşmemesi nedeniyle bu bölgeye oyuncu transfer etmek isteyen Beşiktaş ihtimalleri Rhodolfo ya da Douglas olarak ikiye indirmişti.

İki oyuncunun da menajerleriyle yapılan görüşmeler sonucunda Beşiktaş seçimini Dinamo Moskova forması giyen Douglas'tan yana kullandı. Rhodolfo ile görüşmelerden sonuç çıkmaması üzerine Rusya'ya yönelen Beşiktaş yönetimi, başkan Fikret Orman'ın da yer aldığı kafileyle Rusya'ya gitti ve Moskova kulübü ile masaya oturdu.

Douglas Türkiye'de forma giymeye olumlu bakarken, kulüplerin anlaşması halinde transfer bitecek. Transfer için 2.5 milyon euro talep edilirken, Beşiktaş yönetimi bonuslarla 2.3 milyon euro teklifinde bulundu.

27 yaşındaki 1.92'lik stoper Douglas Franco Teixeira, 2007'de Joinville'den Twente'ye transfer oldu ve burada yıldızını parlattı. Twente'de oynadığı 6 sezon boyunca 162 lig maçına çıkan ve 15 gol atan Douglas, son iki sezondur Dinamo Moskova'da görev yapıyor.

Haberin Devamı

Oyuncu Rusya Premier Ligi'nde çıktığı 43 maçta 3 de gol kaydetmeyi başardı. Yönetim tüm transferleri bir haftada tamamlayarak takımın Almanya kampına yetiştirmeyi planlıyor.