Gazete Vatan Logo
Galatasaray İşte Bülent Kormaz gerçeği! Neden gelmedi?

İşte Bülent Kormaz gerçeği! Neden gelmedi?

Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Bülent Korkmaz’la görüşerek, Galatasaray’la yaşanan sorunun perde arkasını ortaya çıkardı.

İşte Bülent Kormaz gerçeği! Neden gelmedi?

Pazartesi akşamı Dursun Özbek ve Bülent Korkmaz bir araya geldi, şartlar konuşuldu. 1.5 yıllık anlaşmaya göre yardımcılar da Ayhan Akman ve Emre Aşık olacaktı. İmza, cenaze nedeniyle ertelendi. Dönüşte ise “Anlaşma 9 maçlık olacak” denince, köprüler atıldı.

Galatasaray’da Bülent Korkmaz’ın yeni teknik direktör olarak Fenerbahçe derbisine çıkması beklenirken, bir anda Riekerink ismi açıklanınca ortalık karıştı. Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, olayın kahramanı Bülent Korkmaz’la görüşerek işi açıklığa kavuşturdu. İşte olayın detayları: Pazartesi akşamı Dursun Özbek ve Bülent Korkmaz bir araya geldi, şartlar konuşuldu. 1.5 yıl üzerinden yardımcılar Ayhan Akman ile Emre Aşık olacak şekilde anlaşıldı. Ertesi gün cenaze olduğu için imza ertelendi. Önceki akşam saat 9 buçukta Bülent hoca çağırıldı. Başkan burada, “9 maçlık anlaşma yapmak istiyoruz” dedi. Bülent hoca da, “Biz 1.5 yıl için anlaşmıştık” cevabını verdi.

‘Boş mukavele imzaladım’

Duruma hayli içerlenen Korkmaz, “Ben herkes kadar Galatasaraylı’yım. Adnan Polat’la çalışırken, 1 haftada boş mukaveleye imza attım. Benden ayrılmak isterseniz tazminat istemeyeceğim dedim” sözleriyle Sarı-Kırmızılı kulübe olan bağlılığını ifade etti. Özbek ise “Biz seneye yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Yabancı hoca alacağız” diyerek, gelecek sezon Bülent Korkmaz’ı düşünmediğini net şekilde söyledi. Ayrıca yardımcılardan biri olarak düşünülen Mustafa Sarp’tan da, çevreden gelen yoğun tepkiler nedeniyle vazgeçilmişti ilk görüşmeler sonrasında.

Haberin Devamı

Yabancı hoca sözü verildi

Ayrıca Sneijder’e yabancı hoca sözü verilmiş durumda. Bülent hocanın göreve getirilmesi, işi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir diye düşünüldü. Öte yandan 1 gün önce, Bülent hoca Selçuk İnan’la bir toplantı yaptı. Florya’da oyuncularla ilgili konuştu. Bu da, anlaşmanın 3 aylık olmadığının bir göstergesiydi. Bülent hoca da, şartlar ilk konuşulduğu şekilde olmadığı için teklifi reddetti, anlaşma sağlanamadı.

(Fanatik)