Gazete Vatan Logo
Futbol İşte Bursaspor'un yeni başkanı

İşte Bursaspor'un yeni başkanı

Bursaspor'un olağanüstü genel kurulunda, Erkan Körüstan başkanlığa seçildi.

İşte Bursaspor'un yeni başkanı

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen, Erkan Körüstan, Hayri Yazıcı, İlhan Uslu, Mesut Mestan ve Muzaffer Önadım'ın başkanlık için yarıştığı genel kurula oy kullanma hakkı bulunan 2 bin 793 üyeden 2 bin 120'si katıldı.

Üyeler, kurulan 10 sandıkta oylarını kullanabilmek için uzun süre bekledi. Oylama işleminin ilk dakikalarında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri ve diğer üyelerin araya girmesiyle olay büyümeden önlendi.

Yapılan oylama sonucu 791 oy alan Erkan Körüstan, Bursaspor'un yeni başkanı oldu. Diğer adaylar Hayri Yazıcı 514 oy, İlhan Uslu 408 oy, Mesut Mestan 384 oy, Muzaffer Önadım ise 15 oyda kaldı. 8 oy ise geçersiz sayıldı.

Körüstan, sayım işleminin tamamlanmasının ardından yaptığı teşekkür konuşmasına, kendisini tebrik eden diğer adaylara teşekkür ederek başladı.

Bursaspor'un birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Körüstan, "Bize verdiğiniz görevi Allah'ın izniyle en iyi şekilde yapacağız. Cenabıhak'tan rızam, alkışlarla aldığım görevi yine böyle alkışlarla bırakmak" dedi.

Körüstan ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra basın mensuplarına toplu olarak poz verdi.

Körüstan'ın yönetim kurulu listesinde, Rıdvan Şen, Nedim Çelik, Serkan Sabuncuoğlu, İlhan Satık, Ali Ay, Necdet Ertaş, Mehmet Aktar, İlyas Kocaefe, Yüksel Çolak, Melih Özeren, İlyas Acar, Adem Sertkaya, Yusuf Arslan ve Mesut Moral yer aldı.

Haberin Devamı