Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İşte Deniz Türüç transferinin detayları!

İşte Deniz Türüç transferinin detayları!

Galatasaray, Deniz Türüç için Kayserispor'la anlaştı ancak milli futbolcuyu 1.2 milyon euroya ikna edemedi. Audi Cup sonrası harekete geçen Comolli, 1.6 milyon euro önererek yıldız isimle el sıkıştı. Aslan bu gelişme üzerine Emre Mor'u açıklarken, sarı-lacivertliler de en kısa sürede Kayserispor'la anlaşmayı tamamlayacak.

İşte Deniz Türüç transferinin detayları!

Fenerbahçe ile Galatasaray, Vedat Muriç’in ardından Deniz Türüç için de karşı karşıya gelmişti. Kayserispor, Cim Bom’la anlaştı. Deniz, Aslan’la masaya oturdu. Ancak Galatasaray Yönetimi, 1.8 milyon euro talep eden milli yıldıza senelik 1.2 milyon euro maaş teklif etti. Deniz, “Ben o parayı Kayserispor’dan da kazanıyorum” deyip görüşmeden çekildi. Bunun üzerine Galatasaray, Emre Mor’u kiraladı.

Yanal, çok istedi

Bu süreçte sarı-lacivertliler ise beklemeye çekildi. Ancak Audi Cup’ta 6-1’lik Bayern hezimeti yaşanınca, Fenerbahçe yeniden harekete geçti. Ersun Yanal’ın çok istediği Deniz Türüç’ün menajeri Buğra Coşkun, Damien Comolli ile masaya oturdu. Comolli, Coşkun ile yaptığı görüşmede 1.6 milyon eurodan yukarı çıkmayacaklarını belirtti. Taraflar bu rakam üzerinden anlaştı.

Aynı teklif gidecek

Münih’teki görüşmenin ardından Deniz Türüç, rotasını Fenerbahçe’ye çevirmiş oldu. Sarı-lacivertliler, Galatasaray’ın 3 milyon euro artı bir oyuncu teklifini kabul eden Kayserispor’a aynı öneriyi yaparak bu transferi resmen bitirecek.

Haberin Devamı

(Fanatik)