Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İşte Fenerbahçe'nin yeni sponsoru!

İşte Fenerbahçe'nin yeni sponsoru!

Fenerbahçe'de Basketbol takımının sponsoru Doğuş Grubu ile yollar ayrıldı. Yönetim, yayınladığı mesajla Doğuş Ailesi’ne teşekkür etti. Yeni sponsor konusunda flaş gelişmeler yaşandığı iddia ediliyor.

İşte Fenerbahçe'nin yeni sponsoru!

Sarı-Lacivertlier’in yeni sponsorunun Arçelik olması bekleniyor.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Ülker ile olan sponsorluğun sona ermesinin ardından geçtiğimiz sezonun başında Doğuş Grubu’yla anlaşma sağlamıştı. Bu sayede basketbola yapılan yatırım hız kesmeden devam etti ve lig ile Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğunun yanı sıra Euroleague’de bir final daha geldi. Ancak uzun süredir biteceği konuşulan bu birliktelik geçtiğimiz gün resmen sona erdi.

Yeni sponsor...

Erkek basketbol takımının yeni dönemdeki sponsorluğu için en güçlü aday, Koç Grubu’nun lokomotif şirketlerinden biri olan Arçelik.

Resmi açıklama yapılmıştı

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Geride bıraktığımız başarılı sezonun ardından Doğuş Grubu’yla erkek basketbol takımımız arasındaki isim sponsorluğu anlaşmamız sona ermiştir. Takımımıza yapmış oldukları katkılardan dolayı, batka Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk olmak üzere tüm Doğuş Grubu Ailesi’ne en içten teşekkürlerimizi sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Erkek Voleybol Takımı'na sponsor olunmuştu

Ali Koç, adaylık sürecinde yaptığı açıklamalarda yeni sponsorların hazır olduğunu söylemişti. Koç Grubu, Grundig markasıyla erkek voleybol takımına sponsor olmuştu.

(Fanatik)