Gazete Vatan Logo
Galatasaray İşte Galatasaray'ın Avrupa seferi!

İşte Galatasaray'ın Avrupa seferi!

Konyaspor'u mağlup etmesine rağmen ligi 4. sırada tamamlayan Galatasaray sezonu erken açacak.

İşte Galatasaray'ın Avrupa seferi!

Sinan ile öne geçer sarı-kırmızılılar, Selim Ay’a yanıtı 77’de bir kez daha Sinan Gümüş’le verdi. Ligi 4. bitiren Cimbom, gelecek sezon Avrupa Ligi’ndeki ilk maçını 13 Temmuz’da oynayacak ve sezonu da buna göre erken açacak!

G.SARAY sezonun son maçında Konyaspor’u 2-1 mağlup etti ama yine de ligi 4. sırada bitirmekten kurtulamadı. Ligi dördüncü tamamlamanın tarihsel manası dışında bir geçek daha var. O da G.Saray UEFA’ya kalabilmek için tam üç eleme maçı oynayacak. Sezonu da çok erken açacak. Yani tatiller kısa kesilecek, Tudor’un istediği uzun kamp olmayacak ve belki de en önemlisi yeniden yapılanma adına yapılacak transferler aceleye gelecek!
MAÇA gelecek olursak rakip Konya kupadan yorgun dönmüş, Aykut Kocaman resmen takımdan ayrılmıştı. Ama yine de Konya son düdüğe kadar mücadelesini sürdürdü. 90 dakikanın başlarında Senijder ve Sabri birer net pozisyonu değerlendiremedi. 34’te G.Saray formasıyla son maçına çıkan Podolski sol çaprazdan içeri kesti, arka direkte dokunan Sinan topu ağlara yolladı: 1-0.
Sinan Farkı!
İKİNCİ devre Konya beraberliği yakaladı. 62’de ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son dokunan Selim durumu 1-1’e getirdi.
77’de orta sahadan taşıdığı topla rakiplerinden sıyrılan Sinan kalecinin üstünden harika bir aşırtma vuruşla skoru belirledi: 2-1.

Haberin Devamı

Sinan Gümüş'ten açıklama

SİNAN Gümüş transfer haberleri ile ilgili şunları söyledi: “Benim ve kulübün birlikte karar vermesi gerekiyor. Ligin sonlarına doğru çıkış yakaladım. Güzel bir şey varsa kulüp ve benim için fayda varsa yapabiliriz. Sezonu 4. bitirdik ondan gollere sevinecek bir şey yoktu.”

Tarihin en kötü dönemi

SARI-kırmızılılar tarihinin en kötü 2 sezonunu geride bıraktı... Aslan, F.Bahçe’nin Adana’yı yenmesi ile ligi 4. sırada bitirirken lig tarihinde ilk kez üst üste sezonu ilk 3 dışında tamamladı.

'Kupayı kazandınız 1 hafta tatil gitti'

Tudor ile Aykut Kocaman basın odasının önünde karşı karşıya geldi. Hırvat hoca, Kocaman’a “Kupayı kazandınız, 1 hafta tatilimiz gitti” diyerek espri yaparken basın toplantısında ise şöyle konuştu:
“Galibiyetle bitirmek güzel ama sezonu bitirdiğimiz yer güzel değil. İki haftalık tatil olacak. Olmaması gereken bir sezon geçti. Benden önce sıkıntılar vardı, benim dönemimde de oldu. İki haftalık tatilin ardından kadroda bir çok değişiklik olabilir. Gelecek sezon böyle bir takım olmayacak.”

Haberin Devamı