Gazete Vatan Logo
Galatasaray İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i

İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Tüm takımı yeniden sisteme dahil etmek isteyen İmparator, ilk adımlarını da yaptığı toplantıyla attı. Terim, genel af çıkarırken tüm oyunculara da şans vereceğini gösterdi.

İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i

TEKNİK direktörlük koltuğuna Fatih Terim’in oturması ile birlikte sarı-kırmızılı kulüpte yepyeni bir dönem başlıyor... Igor Tudor sonrasında yönetim zaman kaybetmeden deneyimli teknik adam ile masaya otururken Terim’in de görevi kabul etmesi yeniden camiada yüzleri güldürdü.

Ancak Terim, yaptığı ilk basın toplantısında takımın kadro sıkıntısının altını çizerken bu durumu avantaja çevirmek için de kolları sıvadı. Tudor döneminde başta Hakan Balta ve Nigel de Jong formayı unuturken bazı isimler de takımın uzağında kalmıştı.

Terim, yeni döneme başlarken genel af çıkarırken oyuncularına da yeniden herkesin forma şansı olduğunu söyledi. Dün yapılan son idmanda takımı ile toplantı yapan ve planlarını da kısa da olsa anlatan İmparator, herkesi daha çok çalışmaya davet etti.

‘İYİ OLAN OYNAR’

“BU sizler için yeni bir fırsat. Kim iyiyse o oynar” diyerek takımına seslenen deneyimli çalıştırıcı özellikle devre arasındaki kampta herkes ile yakından ilgileneceğinin de mesajlarını üstü kapalı olsa da verdi.

Haberin Devamı

İŞTE MUHTEMEL 11'LER