Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İşte İstanbul-Lyon uçak bilet fiyatları

İşte İstanbul-Lyon uçak bilet fiyatları

İlk maç, 13 Nisan’da Lyon’da oynanacak. Peki bilet fiyatları ne kadar?

İşte İstanbul-Lyon uçak bilet fiyatları

İstanbul-Lyon uçak bilet fiyatları büyük merak konusu. Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde Beşiktaş Fransız ekibi Lyon ile eşleşti. Siyah-Beyazlı taraftarların bu eşleşmenin ardından maç öncesi ve sonrasındaki uçak biletlerine hücum etti. İşte İstanbul-Lyon uçak bileti fiyatları ve detayları.

Yunan rakibi Olympiakos’u 4-1 yenerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş’ın yeni rakibi belli oldu. Kura çekiminde Beşiktaş’a Fransız temsilci Lyon çıktı. İlk maç, 13 Nisan’da Lyon’da oynanacak. Peki bilet fiyatları ne kadar?

THY Ekonomi bileti 3238 TL

Türk Hava Yolları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Lyon’a doğrudan uçuyor. 13 Nisan’da gidip bir gece kalıp 14 Nisan’da geri dönecekseniz THY’de en ucuz uçak bileti 3238 TL.

10 Nisan'da 185 TL'ye bilet var

Diğer özel hava yollarının da Lyon'a doğrudan uçuşu var. İstanbul Sabiha Gökçen’den Lyon’a 13 Nisan’da uçuş tek yön 891 TL. Dönüş için 14 Nisan’daki uçuş ise 1062 TL. Yani gidiş dönüş toplam 1953 TL’ye geliyor. Eğer bir gün sonra dönerseniz yani 15 Nisan’daki fiyat ise 762 TL’ye iniyor. Gidişinizi 12 Nisan’a çekerseniz 986 TL. Eğer 10 Nisan’da giderim diyorsanız, bu sefer fiyat 185 TL’ye düşüyor.

Haberin Devamı

Cenevre biletleri de ucuz

İsviçre'nin Cenevre şehri Lyon'a 150 KM mesafede. Kara yoluyla 2 saatte rahatlıkla Lyon'a gidilebiliyor. Özel hava yolu şirketlerinde 12 Nisan'da bu kente gitmek isteyenler 790 TL'ye şimdili bilet bulabiliyor.

Bilet fiyatları artıyor

Bu bilet fiyatları, kura çekiminden hemen sonra internet üzerinden kontrol edildi. Koltuklar doldukça fiyatlar da artıyor.