Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İşte Kartal'ın 3 silahşörü

İşte Kartal'ın 3 silahşörü

Bir stoper, bir kanat bir de santrafor alacak olan Beşiktaş, isimlerini netleştirdi.

İşte Kartal'ın 3 silahşörü

BEŞİKTAŞ’TA transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken yapılacak 3 takviye konusunda da hedefler artık büyük ölçüde netleşti... Siyah-beyazlılar teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda bir stoper, bir kanat ve bir de santrfor almayı amaçlıyor.

SAVUNMANIN ortası için Gremio’dan Rhodolfo ve Dinamo Moskova forması giyen Douglas’ın ismi ön plana çıkmıştı. Ancak gelinen son noktada Douglas ağırlık kazandı. Başkan Fikret Orman, bu oyuncunun transfer için gittiği Rusya’da ikinci bir girişim daha yaptı. Rus ekibinden sol açıkta görev yapan Balazs Dzsudsak’ı da isteyen Orman, iki futbolcunun da siyah-beyazlı renklere kazandırılması yolunda önemli yol kat etti.

ACELE ETMİYORLAR

KARTAL’IN geçen sezonki flaş transferi Demba Ba’ydı. Kartal, Senegalli yıldızı 6 milyon Euro’ya renklerine bağlamış ve oyuncuyla da bonuslar eklenince yıllık 3.2 milyon Euro’ya el sıkışmıştı. Beşiktaş’ın içinde bulunduğu ekonomik şartlar düşünüldüğünde Ba transferi oldukça yüksek maliyetliydi. Ancak getirisi de bir hayli yüksek oldu. Ba hem sezon içinde attığı gollerle siyah-beyazlıları sürükledi hem de geçtiğimiz günlerde Shanghai Shenhua’ya 13 milyon Euro’ya satıldı.

Haberin Devamı

YÖNETİM, Ba’nın yerini yine böylesi flaş bir transfer yaparak doldurmak istiyor. Rota da yine Chelsea’ye çevrilmiş durumda ve siyah-beyazlılar Londra ekibinden Fransız santrfor Loic Remy’yi almayı planlıyor. Douglas ve Dzsudsak’ta olduğu gibi pazarlıklar Remy konusunda da pazarlıklar kıran kırana geçiyor. Sabırlı davranıp maliyeti olabildiğince düşürmek isteyen siyah-beyazlılar, bu üçlüyü alıp transferi kapatmanın peşinde.