Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İşte Kocaman'ın derbi sürprizi

İşte Kocaman'ın derbi sürprizi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bugünkü G.Saray derbisinde tüm hamlelerini galibiyet üzerine yapacak.

İşte Kocaman'ın derbi sürprizi

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bugünkü G.Saray derbisinde tüm hamlelerini galibiyet üzerine yapacak. Hafta başından bu yana kafasında puan hesaplamaları yapan deneyimli teknik adam, bugünkü mücadeleyi kazanmaları halinde fikstür avantajını tamamen ellerine geçireceklerine inanıyor.

SÜPER Lig’in ilk yarısının son bölümde çıkışa geçtiklerinin altını çizen hoca, öğrencileriyle yaptığı toplantıda kendilerini mutlu sona götürecek yolda karşılaşacakları senaryolardan bahsetti. Aykut Hoca, lig lideri sarı-kırmızılıları Kadıköy’de yenmeleri halinde kalan 8 haftanın çok daha rahat geçeceğini vurgulayarak başladı söze.

‘1 BERABERLİK HAKKIMIZ VAR’

NE olursa olsun kazanmak zorunda olduklarını belirten Kocaman, şunları söyledi: “G.Saray’ı devirirsek, kalan maçlarda toplayacağımız 22 puan bizim Süper Lig’i zirvede bitirmemizi sağlar. Yani önümüzdeki 8 haftada 1 beraberlik hakkına sahip oluruz.

HİÇBİR maç oynanmadan kazanılmaz ancak fikstür avantajının bizde olduğu bir gerçek. Hem bu hafta hem de daha sonra rakiplerimizin birbirleriyle kritik maçları olacak. Biz ise G.Saray’la birlikte bu periyodu bırakacağız. Daha net hesaplar yapmak için yenmekten başka ihtimali düşünmüyorum. Size olan güvenim tam. Stadı dolduracak taraftarlarımıza güzel futbolla net bir galibiyet hediye edelim.”

Haberin Devamı

Sürpriz isim Ekici olabilir
TEKNİK direktör Aykut Kocaman, derbi 11’inde sürpriz bir tercihe imza atabilir. Malatya karşısında sahaya sürdüğü 11’i büyük ölçüde koruyacağı düşünülen deneyimli hocanın tek kararsızlığı sol kanatta. Valbuena’yı hamle oyuncusu olarak gördüğü için mücadelenin 2. yarısına saklayan teknik heyet, Mehmet Ekici’yi 11’e koyabilir.
AATIF’I kesip deneyimli orta sahayı sola çekme ihtimali olan Aykut Kocaman’ın bu düşünceye iten tek sebep takımın Evkur Yeni Malatya karşısında sergilediği oyun. Hocanın son 11’in oynadığı futbolla lig lideri G.Saray’ı yenip yenemeyeceğine dair şüpheleri bulunuyor.