Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İşte Moses'ın Fenerbahçe'ye transfer şartı!

İşte Moses'ın Fenerbahçe'ye transfer şartı!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı transfer görüşmeleri sırasında yönetimden özel bir talepte bulundu. 28 yaşındaki oyuncu performansını gözler önüne sermek için Avrupa Ligi maçlarının kendisi adına büyük önem taşıdığını ifade etti. Bu nedenle UEFA'ya verilecek isim listesinde adının yer almasını istedi.

İşte Moses'ın Fenerbahçe'ye transfer şartı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Victor Moses'den Avrupa şartı... Chelsea'den 1.5 yıllığına kiralanan Nijeryalı futbolcu transfer görüşmesinde sarı-lacivertli yönetimden özel bir talepte bulundu.

28 yaşındaki oyuncu performansını gözler önüne sermek için UEFA Avrupa Ligi maçlarının kendisi adına büyük önem taşıdığını ifade etti. Bu nedenle de UEFA'ya verilecek isim listesinde adının yer almasını istedi. İngiltere'de halen birçok kulübün radarında olan ve yakından takip edilen Moses, Avrupa Ligi'nde göstereceği performansla kendini tekrar kanıtlama imkanı bulacak.

Sezonun ilk yarısında Chelsea'de süre alamayan Nijeryalı, bu durumu düzeltmek ve hâlâ eskisi gibi olduğunu göstermek adına UEFA maçlarına ayrı bir gözle bakıyor.

İlk 11'e giriyor

Son iki maçta oyuna sonradan giren ve klasını gösteren Nijeryalı futbolcu artık ilk 11'e girmeye çok yakın. Antrenman eksiği olmayan Moses'ın ilk yarıda süre almaması nedeniyle maç eksiği bulunuyordu. Teknik Direktör Ersun Yanal, yıldız futbolcuyu yavaş yavaş takıma adapte etti.

Haberin Devamı

Kayseri deplasmanından sonraki ilk iç saha maçı olan Atiker Konyaspor karşılaşmasına futbolcunun ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Soldado takıldı

Fenerbahçe'de merak edilen bir diğer konu Soldado'nun UEFA listesinde yer almamasıydı. Teknik heyet savunma, orta saha ve hücum hattı için birer isim belirledi. Sadık ve Tolgay tercihi ile savunma ve orta saha tercihlerini yapan Ersun Yanal, hücum hattı için Moses'in transfer görüşmesindeki talebi doğrultusunda Nijeryalı'yı tercih etti.

Soldado'nun performansından oldukça memnun olan teknik heyet bu sayede İspanyol golcüyü, lige saklamış oldu. Sarı-lacivertliler için lig hâlâ öncelikli. Bu nedenle de Slimani ve Frey ile Avrupa'da, Soldado ise ligde devam edecek.

(Milliyet)