Gazete Vatan Logo
Futbol İşte o tarih

İşte o tarih

Sivasspor - Galatasaray maçında Galatasaray'ın puan kaybetmesi Fenerbahçe için beklenen şampiyonluk adına sarı-lacivertli kulübe ilk resmi şansı da beraberinde getirdi.

İşte o tarih

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Galatasaray, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti. Karşılaşma 2-1 Sivasspor üstünlüğü ile bitti.

Bu sonuçla Galatasaray 53 puanda kalırken, Beşiktaş 54 puanla G.Saray'ın bir sıra üzerine çıkarak 2.liğe yerleşti.
Devler Ligi potası için iki kulüp arasındaki bu rekabet nefes nefese devam ederken Galatasaray'ın puan kayıbıyla Fenerbahçe'de beklenen şampiyonluk için ilk resmi fırsat da belirlendi. Pazar günü Antalyaspor deplasmanına çıkacak Fenerbahçe bu maçı kazanması halinde puanını 66'ya yükseltecek ve en yakın rakibi Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 12'ye çıkartacak.

F.BAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUK MAÇI

Ligde son beş hafta öncesi Fenerbahçe'nin bu haftayı kayıpsız geçmesi durumunda ise önümüzdeki hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile oynayacağı derbide şampiyonluğunu resmen ilan etme şansı var. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde galip gelirse Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonunun şampiyonu olacak.

Ligde 30. hafta mücadelesi olan Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşması, 20 Nisan Pazar günü, 19:00'da oynanacak. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinden sonra ise 31. haftada Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Üç büyüklerin kalan maçları

Fenerbahçe: Beşiktaş (D), Ç.Rizespor, Akhisar (D), Karabükspor, Kayserispor (D)

Beşiktaş: Fenerbahçe, Sivasspor (D), Kasımpaşa, Elazığspor (D), G.Birliği

Galatasaray: Kasımpaşa, Elazığspor (D), G.Birliği, Trabzonspor (D), K.Erciyesspor

Haberin Devamı