Gazete Vatan Logo
Galatasaray İşte özlenen Aslan

İşte özlenen Aslan

Kupada Rize’yi yenip silkinen G.Saray, Bilal ile 13’te öne geçti Scarione 29’da yanıt verdi. 63’te Podolski ağları bulurken 70’te Selçuk ölçtü biçti, nokta atışı yaptı. 90’da Poldi bir kez daha sahneye çıkarken Cimbom da üzerindeki kara bulutları dağıttı.

İşte özlenen Aslan

GEÇİRDİĞİ sıkıntılı günlere kupada Rize karşısında aldığı galibiyetle ara veren G.Saray, ligde de Kasımpaşa’yı 4-1 yenerek çok önemli bir galibiyet aldı. Çok önemli çünkü, şampiyonluktan haftalar önce kopan ve Avrupa vizesi alması şart olan sarı-kırmızılıların ya kupayı ya da ligi en az beşinci bitirmesi gerekiyordu. Bu açıdan bakılınca G.Saray’ın sıralamadaki en önemli rakiplerinden birinden almış olduğu bu galibiyet tam anlamıyla altın değerindeydi.

ÇİFT FORVET FARKI

MAÇA iki takım da temkinli başladı. 13’te G.Saray ilk defa rakip kaleye gitti ve golle döndü. Selçuk serbest vuruşu ceza sahasına milimetrik kesti, Bilal de doğru yere hareketlenerek vurduğu kafayla perdeyi açtı: 1-0. Kasımpaşa’nın cevabı ise gecikmedi.

29’da defansın arkasına sarkan Scarione düzgün bir vuruşla takımını soyunma odasına beraberlikle götürdü.

İKİNCİ yarıya Riekerink’in Umut’u oyuna alıp çift forvete dönmesi Aslan’ı kükretti. 62’de Yine Selçuk harika bir duran top kullandı. Bu defa arka direkte Podolski bitiriciliğini kullandı: 2-1.

Haberin Devamı

70’te Umut’un başlattığı pozisyonu iyi takip eden Selçuk, sol çaprazdan vuruşuyla harika oynadığı günü bir de golle taçlandırdı: 3-1.

90’da Emre Çolak’ın asistinde gelen Podolski’nin ikinci golü ise Aslan’ı farka götürdü: 4-1.