Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'F.Bahçe maçını bekliyorum'

'F.Bahçe maçını bekliyorum'

Aslan’ın Makedon yıldızı G.Saray formasını ilk kez giydi, sarı-lacivertli rakiplerine mesajını yolladı:

'F.Bahçe maçını bekliyorum'

KARİYERİNDE Şampiyonlar Ligi ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası zaferleri bulunan Goran Pandev, dün ilk kez sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirdi... Florya Metin Oktay Tesisleri’nde GS TV’nin sorularını yanıtlayan Makedon oyuncu, Prandelli’nin kendisini istemesinin bu transferin anahtarı olduğunun altını çizerken “İyi bir tercih yaptım” dedi.
G.SARAY’DAKİ bazı oyuncularla daha önceden de aynı formayı giydiğini ve Lazio’da Fernando Muslera, Inter’de de Sneijder ile güzel anılarının olduğunun altını çizen Pandev, sözlerine şöyle devam etti:
“BENİM için çok önemli bir karardı buraya gelmek. Çünkü Prandelli beni istedi, G.Saray çok büyük bir kulüp. Bu kulübe geldiğim için çok mutluyum. Çünkü Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi’nde iddialı bir ekip. Bence çok iyi bir seçim yaptım.
‘AVRUPA’DA?TANIRLAR’
Bence Prandelli çok büyük bir tenik direktör. İtalya’da rakip olmuştuk. İyi işlere imza atacağımıza inanıyorum. Lazio’da Muslera ile birlikteydik. Sneijder ile Inter’de kazanabileceğimiz her şeyi kazandık. Onlarla sürekli irtibattaydım. Çok iyi bir arkadaşlığımız var. G.Saray’ı Avrupa’da herkes tanıyor. Çok büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor. Buraya gelip tüm kupaları kazanmak istedim ve bu kararımda bana çok destek oldu arkadaşlarım.
‘KİMSEDEN KORKMAYIZ’
LAZIO-Roma, Inter-Milan gibi derbileri yaşadım ve G.Saray-F.Bahçe maçını da görmek istiyorum. Çünkü çok önemli olduğunu biliyorum. İnsanlar tarafından yoğun bir şekilde hissedilen bir derbi. O maçta oynamak için sabırsızlanıyorum.
Sadece gol atmayı değil takımı da düşünüyorum. Takım kazanırsa hepimiz kazanırız. Bu daha önemli. Dördüncü yıldızın önemini anlamasaydım buraya gelmezdim. Amacımız taraftarımızı sevindirmek. Umarım sonuna kadar savaşır ve dördüncü yıldızı takarız. Çünkü bu bizim için çok önemli bir başarı. Kimseden korkmuyoruz. Arsenal ve Dortmund’a karşı daha önce oynamıştım. Zor bir gruptayız. Ama biz G.Saray’ız ve her şeyi kazanmamız gerekiyor.”

Haberin Devamı