Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İşte RVP’nin sırrı!

İşte RVP’nin sırrı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ailesiyle birlikte yemeğe çıkardığı Hollandalı yıldızı yaptığı konuşma ile motive etti

İşte RVP’nin sırrı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ailesiyle birlikte Paper Moon'da yemeğe çıkardığı Robin van Persie, adeta kendine geldi. Antalya maçında yedek soyunduğu için morali bozuk olan Hollandalı golcüye, "Biz seni kolay transfer etmedik. Sen bu takımın en önemli oyuncularından birisin" dediği öğrenildi. Kasımpaşa karşısında ilk 11'de başlayan ve penaltıdan golünü atan Van Persie, dünkü idmanın da yıldızıydı. Herkesle şakalaşan RvP için, "Başkanın motivasyonu işe yaramış" yorumları yapıldı. Bu arada Van Persie'nin Lokomotiv Moskova maçında da 11'de forma giyeceği gelen haberler arasında.

ŞİMDİ SIRA AVRUPA'DA

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde salı günü sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla yapacağı son 32 turu ilk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kasımpaşa karşısında görev alanlar antrenmanda yenileme çalışması yaparken diğer oyuncular pas organizasyonlarının ardından dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları süren Markovic ile Ba'nın tedavi ve çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

Haberin Devamı

(Sabah)