Gazete Vatan Logo
Futbol İşte Sevilla kadrosu!

İşte Sevilla kadrosu!

Sevilla Teknik Direktörü Manola Jimenez, Fenerbahçe maçı için İstanbul'a götüreceği 20 kişilik kadroyu açıkladı. İşte kadro:

20 Şubat Çarşamba günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İspanya'nın Sevilla takımın teknik direktörü Manolo Jimenez, 'Fenerbahçe maçına çok motiveyiz' dedi.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 24. haftasında deplasmanda Espanyol'u 4-2 yenen Sevilla'nın teknik direktör Jimenez, basına yaptığı açıklamada, 'Bu galibiyetle birlikte moralimiz iki katına çıktı. Fenerbahçe maçı için çok motiveyiz' şeklinde konuştu.
Jimenez, ligde galibiyet almış bir takım olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Fenerbahçe'nin karşısına çıkmalarının çok önemli olduğunu vurguladı.
Bu arada Espanyol maçının yıldızlarından Capel de Fenerbahçe maçı için, 'Çok büyük bir rahatlık ve güvenle gideceğiz. İstanbul'da büyük bir baskı olacak ama rövanş maçı için iyi bir sonuç almalıyız. Fenrbahçe gibi zor bir rakibe karşı 1 gol atıp yememek çok önemli bir sonuç olur' değerlendirmesinde bulundu.

Pazartesi günü İstanbul'a gelecek Sevilla kadrosu şöyle:

De Sanctis, Palop, Daniel, Mosquera, Dragutinoviç, Crespo, Fazio, Escude, Adriano, Renato, Poulsen, Maresca, Keita, Jesus Navas, De Mul, Duda, Diego Capel, Kone, Luis Fabiano, Kanoute

Haberin Devamı