Gazete Vatan Logo
Göztepe İşte Tamer Tuna'yla ayrılığın perde arkası!

İşte Tamer Tuna'yla ayrılığın perde arkası!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile yolları ayrılan Tamer Tuna'nın ayrılık nedeni belli oldu. Avrupa’ya gidebilecek bir kadro isteyen Tuna'ya, "Kadro yeterli" cevabını veren başkan Mehmet Sepil, geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig takımlarından Ümraniyespor'u çalıştıran Bayram Bektaş ile anlaştı.

İşte Tamer Tuna'yla ayrılığın perde arkası!

Sabah Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre; üst üste iki yıl şampiyon olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan, sezon başında rüştünü ispat için 14 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Göztepe'nin başına geçen Tamer Tuna, takımı 6. yapmasına rağmen ayrılık geldi. 41 yaşındaki teknik adamın, Başkan Mehmet Sepil'den, gelecek sezon Avrupa'ya gidecek bir kadro istemesi ayrılığı kaçınılmaz yaptı.

TUNA, BURSA İLE GÖRÜŞÜYOR

Kulüp ayrılığı teşekkür mesajıyla duyurdu. Göztepe Başkanı Sepil'in bu gelişmelerin ardından, TFF 1. Lig ekibi Ümraniye'yi çalıştıran Bayram Bektaş ile görüştüğü ve el sıkıştığı öğrenildi. Bektaş'ta herhangi bir aksilik yaşanması halinde ise Göztepe Başkanı'nın listesinde Rıza Çalımbay, Samet Aybaba gibi isimlerin yer aldığı öğrenildi. Bu arada Tamer Tuna'nın da Bursaspor ile görüşme halinde olduğu gelen haberler arasında.

49 PUAN TOPLADI

Göztepe bu sezon ilk 8'den aşağıya inmedi. 34 haftayı 13 galibiyet 10 beraberlik, 11 yenilgi ile 49 puanla tamamladı. Aynı puana sahip Sivas'ı averajla geçti. 49 gol atıp, kalesinde 50 gol gördü.

Haberin Devamı