Gazete Vatan Logo
Trabzonspor İşte Trabzonspor'un listesi! 5 futbolcu...

İşte Trabzonspor'un listesi! 5 futbolcu...

Trabzonspor’da ayrılıklar yaşanırken,yönetimde eksikleri kapatmak adına transfer çalışmalarına başladı. Fırtına’nın geniş listesinde Numan Çürüksu, Sakıb Aytaç, Umar Aminu, Serdar Gürler ve Teemu Pukki’nin olduğu öğrenildi.

İşte Trabzonspor'un listesi! 5 futbolcu...

Sezonun bitmesinin ardından Trabzonspor’da yaprak dökümü başladı, Jan Durica, Tomas Hubocan, Uğur Demirok ve Dame N’Doye ile sözleşme yenilenmedi. Bordo-Mavili yönetim de kötü geçen sezon sonrasında eksikleri kapatmak adına kolları sıvadı ve transfer çalışmalarına başladı. Maddi sıkıntılar nedeniyle genellikle sözleşmesi sona eren ve uygun maliyetli futbolculara yönelen Fırtına, önceliği savunma hattına verdi. Genel Koordinatör Özkan Sümer’in raporları doğrultusunda transfer hedeflerini belirleyen Karadeniz temsilcisinin listesinin ilk sırasında Numan Çürüksu ve Sakıb Aytaç’ın bulunduğu öğrenildi.

Kararı yeni hoca verecek

İki oyuncunun da bonservisi elinde bulunurken, takımın başına geçecek yeni teknik direktörün kararı transfer görüşmelerinde belirleyici etken olacak. Hücum hattını da güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un, Osmanlıspor’dan eski oyuncusu Serdar Gürler ve Umar Aminu için de nabız yokladığı öğrenildi. Özkan Sümer, her geçen gün transfer listesini genişletirken, santrfor bölgesi için de sürpriz bir isim gündeme geldi: Teemu Pukki.

Haberin Devamı

19 gol, 11 asist...

Kariyerinde daha önce Schalke ve Celtic gibi takımlarda oynayan ve son olarak Danimarka ekibi Bröndby’de forma giyen Finli futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor. Bu sezon çıktığı 44 maçta 19 gol, 11 asistlik performans sergileyen tecrübeli oyuncuya, Bordo- Mavili yönetimin de sıcak baktığı öğrenildi. Ağaoğlu ve kurmayları, takımın başına geçecek yeni teknik direktörün raporu sonrasında resmi girişimlere başlayacak.

(Fanatik)