Gazete Vatan Logo
Trabzonspor İşte Trabzonspor'un yeni hocası

İşte Trabzonspor'un yeni hocası

Trabzonspor, Hami Mandıralı ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

İşte Trabzonspor'un yeni hocası

Teknik direktör arayışındaki Trabzonspor, teknik direktörlük için Hami Mandıralı ile anlaştı.

İşte Trabzonspor’dan KAP’a yapılan açıklama:

Profesyonel Futbol Takımımız teknik direktörlüğü konusunda Sayın Hami Mandıralı ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere bir buçuk yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre;Sayın Hami Mandıralı’ya aylık 100.000.TL ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Basın toplantısı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Hami Mandıralı ile anlaşma imzaladı. Daha sonra açıklamalarda bulunan Usta, Hami Mandıralı'nın teknik direktörlük görevin getirilmesinin ardından basının karşısına geçti. Sözlerine Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumu özetleyen bir girişle başlamaya hazırlanan Usta'nın sözü toplantı salonunda çalan 'dink donk' sesiyle kesildi. Herkesin bir anda sustuğu ve nerden geldiği anlaşılmayan bu sesin ardından Muharrem Usta, "İşte Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum bu, tehlike çanları çalıyor" dedi.

BÜYÜK ÇÖKÜŞ

Trabzonspor'un büyük bir çöküş içinde olduğunu söyleyen Usta özetle şunları söyledi: "Yaklaşık 1 ayı aşkın süre oldu seçileli ve bu süre oldu seçileli. Kulübün hem ekonomik durumunu, hem finansal, hem de idari yapısını büyük oranda anlamaya çalışıyoruz.Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum iyi tahlil edilmeye muhtaç. Adı iyi konularak atılabilecek en iyi adımların atılmasına muhtaç kılıyor. Peki Trabzonspor neyle karşı karşıya? Daha iyi anlaşılsın diye basitleştirmeye çalışacağım.Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumu gong diye çalan zile benzetiyorum. Çöküş dönemiyle iç içeyiz. İçinde bulunduğumuz durumun adı çöküş dönemi. Ben buna büyük çöküş diyorum. Ekonomik anlamda ve sportif anlamda büyük sorun yaşıyoruz.

Haberin Devamı

ÇİLE DÖNEMİ

Bu sorunun derinliği çok fazla. Satın alınmış oyuncuların bonservisine, sözleşmesi feshedilmiş oyuncuların döneme planlarına göre kulübümüzün acilen 200 milyon Türk lirasına ihtiyacı var. Trabzonspor bizim en değerlimiz. Trafik kazasıyla yoğun bakıma düştü. Trafik kazası geçirmiş, kolu bacağı kırılmış her yanı hasarlı birinin hemen ayağa kalkması mümkün mü. Önce bununla yüzleşeceğiz. Bir çile dönemindeyiz. Çile döneminde tüketim ekonomisi çalışmaz. Bitmişsiniz... Bu kadar ağır travmalar geçirmiş Trabzonspor'un bir günde devleşmesini kim nasıl bekleyebilir?. Sabırlı olacağız..."

Haberin Devamı