Gazete Vatan Logo
Trabzonspor İşte Trabzonspor'un yeni kalecisi!

İşte Trabzonspor'un yeni kalecisi!

Osmanlı maçının son 6 dakikasında sakat sakat oynayan ve son düdükle beraber sahayı sedye ile terk eden Onur Kıvrak’ın sezonu kapattığı öğrenildi. Esteban’ın da sakatlığının devam etmesi sonucunda ise kale 22 yaşındaki Uğurcan Çakır’a kaldı...

İşte Trabzonspor'un yeni kalecisi!

Önceki gün oynanan ve 3-3 beraberlikle tamamlanan Osmanlıspor maçında sakatlanan, hatta mücadelenin son 6 dakikasında büyük bir fedakarlık göstererek maçı tamamlayan Onur Kıvrak’tan, Trabzonspor’a kötü haber geldi. Dün MR’ı çekilen 29 yaşındaki file bekçisinin, daha önce operasyon geçirdiği sol diz ön çapraz bağında esneme tespit edildi. Tecrübeli kalecinin sezonu kapattığı ve ligde geride kalan 5 haftada forma giyemeyeceği öğrenildi. Fırtına’nın Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado’nun da uzun zamandır sakat olması moralleri bozarken, kale 22 yaşındaki eldiven Uğurcan Çakır’a kaldı.

45 dakika 3 gol...

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, kaleci antrenörü Cengiz Birgen’e önümüzdeki haftalarda oynanacak maçlar için Uğurcan’ı hazırlaması adına talimat verdiği öğrenildi. Bu sezon ligde sadece ilk yarıda oynanan ve 3-0’dan 4-3 kaybedilen Aytemiz Alanyaspor maçının ikinci yarısında forma giyen Uğurcan, ikisi penaltıdan olmak üzere kalesinde 3 gol görmüştü.

(Fanatik)