Gazete Vatan Logo
Galatasaray İşte Tudor'un istediği 2 yıldız!

İşte Tudor'un istediği 2 yıldız!

Yeni sezonda 3-4-3 sistemine dönmeyi planlayan Galatasaray’ın hocası, 2 stoper takviyesinin şart olduğunu söyledi. Sportif direktör Cenk Ergün ile görüşen Tudor, “Maicon ile Chiriches birlikte gelirse, ilaç olur” mesajını gönderdi.

İşte Tudor'un istediği 2 yıldız!

Geride bıraktığımız sezon en büyük sıkıntıyı defansta yaşayan ve tam 40 gol yiyen Galatasaray’da, teknik direktör Igor Tudor’un çözeceği öncelikli sorun bu.

Savunmayı silbaştan yeniden kurmayı hedefleyen genç çalıştırıcı, stoper transferiyle bizzat ilgileniyor, gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu kez çok yakın Sportif direktör Cenk Ergün ile sürekli görüşen Tudor, Napoli’de forma giyen Vlad Chiriches’i çok istediğini söylemişti.

Cim Bom oyuncuyla her konuda anlaşırken, kulübünü de her an ikna edebilir. Ancak Tudor sadece Rumen futbolcuyu değil, Brezilyalı savunmacı Maicon’u da takımında görmeyi hedefliyor.

28 yaşındaki ve 1.91 boyundaki Maicon’u çok beğenen Tudor, Sao Paulo ile yapılan görüşmelerin hızlandırılmasını istedi. Sezonun devre arasında da Galatasaray’ın gündemine gelen ancak o dönem Brezilya kulübünün 8 milyon Euro istediği Maicon, şu an Galatasaray’a daha yakın.

Biri kampa yetişecek Sao Paulo Teknik Direktörü Rogerio Ceni ile sorunlar yaşayan ve ayrılmayı ciddi şekilde düşünen dev stoper, Brezilya basını tarafından da Galatasaray’a yazılıyor.

Haberin Devamı

Yeni sezonda yeniden 3-4-3 sistemine dönmeyi planlayan Tudor’un, sportif direktör Cenk Ergün ile yaptığı son konuşmada, “Maicon ve Chiriches savunmadaki sorunu çözecek oyuncular. Birlikte gelirlerse ilaç olur” dediği öğrenildi. Yönetimin planı, bu oyunculardan en azından birini yeni sezon kampına yetiştirmek.

(Fanatik)