Gazete Vatan Logo
Galatasaray İşte Tudor'un tur planı!

İşte Tudor'un tur planı!

Sakatlığı süren Faslı yıldız, Hırvat teknik adamın planlarında anahtar rolünde. Tudor, 2-0’ın rövanşında mutlaka farka gitmesi gereken G.Saray’ı ayağa kaldırıp takıma enerji getirecek isim olarak Belhanda’yı görüyor.

İşte Tudor'un tur planı!

BU sezon G.Saray’daki değişimin en etkili isimlerinden biri olarak kadroya dahil edilen Younes Belhanda, sakatlığı nedeniyle Östersunds ile oynanan ilk maçta forma giyemedi. Wesley Sneijder’in de gönderilmesinin ardından artık gözlerin çevrildiği Faslı oyuncunun durumu ise henüz netleşmedi.

8 milyon Euro bonservis ile transfer edilen ve yıllık 3 milyon 350 bin Euro’dan 4 yıllık kontrat imzalanan Belhanda’nın bu maçta oynamaması Tudor’un da tüm planlarını bozacak.

bu durumun önüne geçmek isteyen Tudor, sağlık heyeti ile sürekli temasta. Hırvat çalıştırıcı oyuncusunun sakatlığının ilerlememesi ve tedavi sürecinin düzgün gitmesi adına hep takımdan ayrı çalıştırıp süreci izledi.

BELHANDA yavaş yavaş kendine gelirken artık yarın yapılacak son idmanda bir kez daha oyuncunun durumuna bakılacak. İdmanda ağrısı olmaması halinde ilk 11’e direkt Belhanda’yı yazacak olan Tudor oyuncusuna da uyarılarda bulundu.

MİNİ bir zirve gerçekleştiren Tudor, Belhanda’ya Östersunds maçında mutlaka oynamasını istediğini iletirken şu ifadeleri kullandı: “Biliyorsun bu maç bizim için çok önemli. Sen de takımın artık en önemli parçasısın.
Biliyorsun sistemimizde senin kilit bir rolün var ve sen anahtar oyuncusun! Bu nedenle de sana ihtiyacım var. Normal bir maç olsa bunu istemezdim fakat taraftarımızın önündeki ilk maçta kendimizi göstermeliyiz. Aynı şekilde herkesin de senden büyük beklentisi var.
Maçı kazanmak için her şeyimizi vermeliyiz. Sen de normalden fazla çalışmalısın. Kendini biraz daha zorlamanı ve hazır hale gelmeni istiyorum.”

Haberin Devamı