Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İtalyan devi Talisca için devrede

İtalyan devi Talisca için devrede

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Anderson Talisca için transferde Roma'nın devreye girdiği yazıldı.

İtalyan devi Talisca için devrede

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacak Bu mücadele öncesi Anderson Talisca ile ilgili önemli bir transfer iddiası geldi. Roma, yıldız oyuncuya talip oldu.

Bonservisi Benfica'da bulunan ve sezon sonunda Portekiz ekibiyle masaya oturmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi sürpriz bir transfer haberiyle karşılaştı.

Beşiktaş'ta Talisca, Roma'ya mı transfer oluyor?

Record'un haberine göre, İtalyan ekibi Roma'nın hem bonservisini elinde bulunduran Benfica, hem de oyuncunun satın alma opsiyonuna sahip olan Beşiktaş yönetimiyle de temasta olduğu iddia edildi. Brezilyalı yıldızın satın alma opsiyonunun 25 milyon Euro olduğunu belirten Record, Beşiktaş'In Talisca transferini 10 milyon Euro gibi bir rakama bitirmek istediğini vurguladı.

Çizme ekibinin de bu opsiyon maddesini ödemeye hazır olduğu ve Portekiz temsilcisi masaya oturacağı haberde yer aldı. Tarafların sezon sonunda masaya oturacağı ifade edildi.

Anderson Talisca'nın Beşiktaş performansı ve golleri

Beşiktaş'a Benfica kulübünden 2 sezon boyunca kiralık olarak katılan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca bu süreçte göstermiş olduğu başarılı performans ile siyah beyazlı taraftarların sevgisini kazandı. Anderson Talisca, Beşiktaş forması ile çıktığı 53 karşılaşmada 23 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Anderson Talisca bu sezon 14'ü Süper Lig olmak üzere 19 maçta forma giydi ve bu maçlarda 6 gol 3 asist katkısı üretti.

Haberin Devamı

(Futbolarena)