Gazete Vatan Logo
Galatasaray İtalyan şakası!

İtalyan şakası!

Alex Telles için Aslan’ın kapısını çalan Juventus’un önerdiği rakam yönetimi şaşkına çevirdi

İtalyan şakası!

22 yaşındaki oyuncuyu 6 milyon 150 bin Euro’ya alan G.Saray’a Juve kiralama teklifi ile geldi... Satın alma opsiyonu olarak ise 3.5 milyon Euro önerdi. İtalyanlar’ın isteğini komik bulan sarı-kırmızılı yönetim ret yanıtı verip Sambacı’nın değerinin çok daha fazla olduğunu söyledi

AVRUPA’YA veda eden ve kadrosunun şişkinliğini azaltmak isteyen sarı-kırmızılılar, Juventus’un Alex Telles için yaptığı teklifi ‘komik’ bularak geri çevirdi...
2012-13 sezonunda Gremio’dan 6 milyon 150 bin Euro’ya transfer edilen Sambacı’ya 1.5 milyon Euro ödenirken maç başına ise 10 bin Euro ödeniyor.
TELLES’İN menajeri Fernando Otto, “Büyük bir İtalyan kulübü ve Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir Alman ekibi Alex Telles’in peşinde. Ancak kendisi İtalya’yı tercih etmek istiyor” sözleri ile oyuncuya teklif olduğunu açıklarken önerilen bedel ise sarı-kırmızılı yönetimi hayrete düşürdü.
Juventus oyuncuyu kiralamak isterken satın alma bedeli olarak ise 3.5 milyon Euro teklifini getirdi. Bunu duyan G.Saray ise elinin tersi ile bu teklifi geri çevirirken açıklama da başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’tan geldi.. Albayrak, Juventus’un, Telles için yaptığı teklifi direkt reddettiklerini duyururken devre arasında kadroda yapılacak değişim ile ilgili de konuştu.
‘YASİN KALACAK’
PRANDELLI’NİN bazı oyuncular ile yolların ayrılması yönünde rapor verdiğini fakat Hamza Hamzaoğlu ile birlikte bazı değişiklikler yaşandığını vurgulayan Albayrak, şunları söyledi:
“Hamza hocanın gelişiyle oyuncularda olumlu anlamda değişim yaşandı. Gitmek istemiyorlar. Bu da onların hakkıdır. Yasin Öztekin de bu isimlerden biri. Şu anda onu göndermek gibi bir düşüncemiz yok. Bruma, Emre Çolak, Pandev hepsi oynuyor. İzmir’de Pandev’in attığı 2. gole hayran kaldım. ‘Ben golcüyüm, hamurumda futbolculuk var’ diyor.
‘İNŞALLAH GİDER’
Eboue’nin transferinde ben de yer aldım. Çok isteyerek kulübe kazandırdık. Ancak şu anda oynaması mümkün değil. Yabancı sınırına da takılıyor. İnşallah teklif gelir ve ayrılır. Şu anda oynatamayız. Ayrılması hem kendisi hem de bizim için çok iyi olur.”

Haberin Devamı