Gazete Vatan Logo
Futbol İyi ki Ernst'i almışım

İyi ki Ernst'i almışım

Demirören’e göre, Ernst geldikten sonra Beşiktaş daha iyi oynuyor

“Ne kadar doğru bir transfer yaptığımız ortaya çıktı. Ernst gün geçtikçe daha iyi olacak. 2 haftadır süper oynuyoruz. 2 galibiyet daha alırsak şampiyon oluruz.”

21 Aralık’taki G.Saray maçından sonra MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a küfrettiği için 3 ay hak mahrumiyeti cezası alan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dün maçı izlediği locada hop oturup hop kalktı.. Takımının sergilediği futboldan çok memnun kalan Başkan, özellikle devre arasından Schalke 04’ten toplam 8 milyon Euro maliyetle transfer ettiği Fabian Ernst’i yere göğe sığdıramadı:

“İYİ ki Ernst’i transfer etmişim.. O kadar zorluk yaşadık ama bütün uğraşlarımıza değdi.. O geldikten sonra takımın çehresi değişti adeta.. Ernst gittikçe daha iyi olacak, buna inanıyorum.. Sergilediğimiz futbolu 2 haftadır çok beğeniyorum.. Güzel futbolun yanında güzel sonuçlar da gelmeye başladıkça camiamız kenetlenecek.. Kavga ortamından kurtulacağız.. Küskünlükler bitecek.. Herkesi yanımıza alacağız, kapımız bütün Beşiktaşlılar’a açık olacak.. Bu birlik havasıyla ve 2 galibiyet daha almamız halinde kesin şampiyon oluruz..”

YÖNETİCİLERE hitaben bu konuşmayı yapan Demirören, saat 23.30’da kalkan dönüş uçağında teknik direktör Mustafa Denizli’yi de övgü yağmuruna tuttu.. “26. haftada esas Beşiktaş’ı göreceksiniz” sözüyle daha önce tepki toplayan Denizli, Demirören’e “Bu futbol henüz bir şey değil.. Takımın güveni yeni oturmaya başladı.. Delgado, Ekrem ve Holosko gibi 3 asımız yokken Antep gibi F.Bahçe’den 2 maçta 4 puan alan takımı yeniyorsak artık tribünde daha rahat maç izleyebilirsiniz demektir” güvencesi verdi.

Haberin Devamı