Gazete Vatan Logo
Galatasaray İyi ki Terim var!

İyi ki Terim var!

Genç oyunculara verilen önem, yönetimde de Terim'e övgüler yağdırılmasına neden oldu.

İyi ki Terim var!

SÜPER Lig’in 4. haftasındaki Trabzon maçı, G.Saray yönetiminde de tansiyonu yükseltti. Alınan 4-0’lık yenilgi sonrasında yönetim de transfere yönelik eleştiriler gelirken son yapılan divan kurulu toplantısında üyelerin sözleri de yönetimin moralini bozdu... Ancak Kasımpaşa maçı sonrasında G.Saray da kendine geldi ve farklı galibiyetle birlikte moraller de düzeldi.

ANCAK yöneticilerin bu maçla ilgili asıl takıldığı nokta ise yine Fatih Terim oldu... İlk 11’de değişime giden Terim, Ozan Kabak’ı oynatıp bir de oyuncu iyi performans gösterince herkesin de tebriklerini aldı. Yöneticiler ise sadece Ozan Kabak değil, kadroya aldığı 8 genç oyuncu nedeniyle deneyimli teknik adama övgüler yağdırdı.

KURAL YENİDEN DEĞİŞEBİLİR!

SEZON öncesinde kampa genç oyuncuları da götürüp yakından ilgilenen Terim, Yunus Akgün ve Ozan Kabak’ı da adım adım Türk futboluna kazandırıyor. Yabancı sayısının azaltılmasının gündemde olduğu, altyapıdan gelecek oyuncuların kadrodaki sayısının artırılmasının konuşulduğu dönemde Terim’in de bu hamlesi yöneticilerin takdirini kazandı.

Haberin Devamı

DENEYİMLİ teknik adamın kulübün sadece bugününü değil, geleceğini de düşündüğü konusunda herkes hemfikir olurken, “İyi ki Fatih Terim var” diyerek de aralarındaki sohbetin en çarpıcı sözünde birleştiler.