Gazete Vatan Logo
Başakşehir İzmir'de ilklerin penaltısı...

İzmir'de ilklerin penaltısı...

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi 2-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'nın 5 puan önünde liderliğini devam ettirdi. Başakşehir, ilk penaltı golünü bu karşılaşmada atarken, Göztepe de bu sezon ilk penaltı golünü bu maçta yedi.

İzmir'de ilklerin penaltısı...

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi 2-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'nın 5 puan önünde liderliğini devam ettirdi.

Kasımpaşa'ya 5 puan fark

Bu sonuçla puanını 30'a çıkaran Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'nın 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. Ligde tek mağlubiyetini 2. haftada Kasımpaşa karşısında 2-1'lik skorla alan Medipol Başakşehir, yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı.

Üst üste 5. galibiyetine imza atan İstanbul temsilcisi, Süper Lig geçmişinde ilk defa 5 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Göztepe iç sahada 5 maç sonra kaybetti

Medipol Başakşehir mağlubiyetiyle 18 puanda kalan Göztepe, haftayı averajla 10. sırada tamamladı. İzmir'de oynadığı son 5 maçını kazanan Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından iç sahada ikinci yenilgisini aldı.

Medipol Başakşehir penaltıdan ilk golünü attı

Göztepe karşısında penaltıdan takımını 1-0 öne geçiren gole imza atan Edin Visca, bu sezon 4. golünü kaydetti. Bu sezon deplasmanda ilk golünü atan Visca, daha önceki 3 golünü iç sahadaki Akhisarspor, Antalyaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor maçlarında kaydetmişti.

Haberin Devamı

Bu sezon penaltıdan ilk kez gol bulan Medipol Başakşehir'de Emmanuel Adebayor, Bursaspor karşısında penaltı atışını gole çevirememişti.

Riad Bajic'in 4. golü

Medipol Başakşehir'in 2. golünü kaydeden Riad Bajic geçen hafta Çaykur Rizespor maçında olduğu gibi fileleri havalandırdı. Bajic, bu sezon ligde 4. golüne ulaştı.

Göztepe, penaltıdan ilk kez gol yedi

Süper Lig'de bu sezon aleyhine 3. kez penaltı kararı verilen Göztepe, ilk defa penaltı vuruşunda gol yedi. Daha önce Trabzonspor'dan Burak Yılmaz, Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'un penaltı vuruşlarını kurtaran Beto, Edin Visca'nın atışında gole engel olamadı.