Gazete Vatan Logo
Galatasaray Jesse Sekidika İstanbul'a geldi!

Jesse Sekidika İstanbul'a geldi!

Galatasaray transferde gaz kesmiyor. Onyekuru ve Saracchi'nin imza atmasının ardından gündemdeki diğer futbolcu Jesse Sekidika bugün İstanbul’a geldi. 22 yaşındaki futbolcu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Jesse Sekidika İstanbul'a geldi!

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken sarı kırmızılıların hız sorununa çözüm olacak ikinci futbolcu da belli oldu...
Onyekuru'yu yeniden kadrosuna katan sarı kırmızılılar, Eskişehirspor'un Nijeryalı yıldızı Jesse Sekidika'yı renklerina katıyor. Teknik direktör Fatih Terim de Sekidika ismine onay verdi.
“Futbolcuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapmalıyız” diyen tecrübeli teknik adam transfer şartlarını da öğrendikten sonra Nijeryalı için bir an önce harekete geçilmesini istedi. Yönetim de hem yaşı, hem yeteneği, hem de uygun maliyeti nedeniyle Sekidika’ya imza attırmak için mesai harcamaya başladı.
İSTANBUL'DA ÇALIŞIYOR
Jesse Sekidika, İstanbul'a gelerek bireysel çalışmalara başladı. 22 yaşındaki genç futbolcu, Instagram hesabından salonda çalıştığı bir görüntüyü paylaştı.