Gazete Vatan Logo
Formula 1 Jock Clear: En büyük başarım olur

Jock Clear: En büyük başarım olur

Daha önce Lewis Hamilton ve Jacques Villenueve ile F1 şampiyonluğunu yaşamış olan Clear, Ferrari ile şampiyonluk kazanması durumunda kariyerindeki en büyük başarıyı elde edeceğini söyledi.

Jock Clear: En büyük başarım olur

2016’daki yeni görevine başlamadan önce geçtiğimiz yılın ilk 7 ayında Mercedes ile birlikte çalışan tecrübeli isim Ferrari ile kazanacağı şampiyonluğunun kariyerinde daha büyük bir yerde yer alacağını söyledi.

“Gelişen bir takımız ve bu gelişimin bizi şampiyonluğa götüren yol olduğundan eminiz. Kazanacağımız şampiyonluk bizi olduğumuz yerden çok daha iyi bir yere taşıyacak, bu durum hepimiz için aynı.

“Buraya şampiyonluk kazanmak için neye ihtiyaçları olduğunu söylemeye gelmedim. Daha önce şampiyonluk kazanan takımlarda yer almış biri olarak artık bunun yeterli olmadığını biliyorum” dedi.

“Ferrari, benim takıma gelişimden önce de çok çalışıyordu ve ben de elimden geleni yapmalı ve araca pistte mücadeleci olabilmesi için fırsatlar sunmalıyım.”

Takımdaki atmosferden mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Clear: “James Allison takımın daha motive çalışması için elinden geleni yapıyor. Takım içinde oldukça pozitif bir yaklaşım var ve bu da benim daha az stres altında çalışmamı sağlıyor” dedi.

Haberin Devamı

(Türkiyef1.com)