Gazete Vatan Logo
Galatasaray Joe Cole'dan çok konuşulacak açıklama! Mesut Özil...

Joe Cole'dan çok konuşulacak açıklama! Mesut Özil...

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in İspanyol teknik direktörü Unai Emery, Mesut Özil'in kadro dışı kalmasının yönetimle alınmış ortak bir karar olduğunu açıklarken, Chelsea ve Liverpool'un eski yıldızı Joe Cole'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Joe Cole'dan çok konuşulacak açıklama! Mesut Özil...

Joe Cole'un açıklamaları Süper Lig'i de yakından ilgilendiriyor. Son haftalarda Mesut Özil'in kadroya alınmaması nedeniyle eleştirilere maruz kalan Emery, İngiltere basınına açıklamalarda bulunmuştu.

Arsenal Menajeri Unai Emery şu açıklamaları yaptı:

Kulüp yönetimi ve teknik heyet olarak ortak bir strateji belirledik. Mesut'un kadro dışı kalması, yönetimle alınmış ortak bir karar. Şu an önemli olan kulüp, takım ve iyi performans sergileyebilmek. Taraftarların bu konu hakkında daha fazla şey öğrenmek istediğini biliyorum ama şu anda zamanı değil.

Eski futbolcu Joe Cole'dan ise ilginç bir komplo teorisi geldi. Cole Galatasaray ve Fenerbahçe'yi de topa sokarken Mesut için şu açıklamaları yaptı:

Belki de ona yeni kontrat teklif etmelerinin nedeni, onu kaybetmekten korkup paniklemeleriydi. Şimdi de ona maaş vermek istemiyor olabilirler. Acaba Emery'e onu oynatmamasını söyleyen bir yönetici mi var? Şayet böyleyse ortada tam bir kedi-fare oyunu var.

'GALATASARAY YA DA FENERBAHÇE'YE GİTMESİ...'

Emery, Arsenal yönetiminin oyuncağını devre dışı bırakıp Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye gitmesini sağlarsa kulüp, ciddi bir maaş yükünden kurtulmuş olacak. Bu noktada Özil, menajeri, hocası ve kulüp yönetiminin bir araya gelip dürüst bir görüşme yapması ve sorunu çözmesi gerekiyor. Arsenal'ın son 5 maçında kadroya giremeyen 31 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, bu sezon lig ve İngiltere Lig Kupası'nda birer kez forma giydi.

Haberin Devamı

Premier Lig'de 9 maçta 15 puan toplayan Arsenal, bugün Crystal Palace'ı konuk edecek.