Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Jose Sosa için geri sayım!

Jose Sosa için geri sayım!

Fenerbahçe, Milan’da yedek kalan Sosa için İtalyan kulübüyle el sıkıştı.

Jose Sosa için geri sayım!

2018 haziranında Milan ile sözleşmesi sona erecek olan Jose Sosa'nın bonservisi için Milan kulübüne 3 milyon Euro ödenecek.

Önümüzdeki sezon şampiyonluğun güçlü adayı olacak bir kadro oluşturmak için düğmeye basan Fenerbahçe, Aykut Kocaman ve Mehmet Ekici'nin ardından bir isimle daha anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Arjantinli 10 numara Jose Sosa için Milan kulübüyle anlaşma sağladığı, oyuncunun menajeriyle de büyük oranda pürüzlerin giderildiği bildirildi.

YEDEK KALDIĞI İÇİN MUTLU OLAMADI

Fenerbahçe Milan'da yedek kaldığı için mutlu olmayan Jose için 3 milyon Euro civarında bonservis ücreti ödeyecek. Sosa'nın sözleşmesi 2018 haziranında sona ereceği için kiralama şansı pek bulunmuyor. Sosa, geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

3 ASİSTİ VAR AMA GOLÜ YOK

SOSA bu sezon Milan formasıyla 18 lig maçına çıktı. Bu 18 maçta gol atamayan Arjantinli futbolcu, 3 asiste imza attı. Sosa geçen sezon Beşiktaş formasıyla ligde 7 gol ve 12 asistle oynamış ve şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

(Takvim)