Gazete Vatan Logo
İtalya Jose Sosa için şok sözler!

Jose Sosa için şok sözler!

Beşiktaş’tan Milan’a transfer olan Arjantinli futbolcuya yeni hocası Vincenzo Montella’dan şok mesaj.

Jose Sosa için şok sözler!

Siyah-Beyazlılar’dan 7.5 milyon Euro karşılığında İtalyan ekibine geçen Jose Sosa’ya kadroda yer açamadığını belirten Montella, “Onun takımdaki durumu henüz belli değil. Bir oyun kurucu mu yoksa bir 10 numara mı? Bunu deneyerek öğreneceğiz” dedi.

Siyah-Beyazlı formayla geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla Beşiktaş’ın tam 7 sezon sonra elde ettiği şampiyonluğa direkt katkı sağlayan Jose Sosa, dönemin sona ermesi sonrasında zorlu bir sürecin ardından İtalya Serie A ekibi Milan’a transfer olmuştu. Bu süreçte Kara Kartal’ın takım çalışmalarına katılmaması nedeniyle kadro dışında kalan ve resmi Twitter hesabından yaptığı ayrılık açıklaması sebebiyle de eleştirilen Arjantinli futbolcu için Milan, 3 milyon Euro’dan başladığı pazarlıklarda son olarak Siyah-Beyazlılar’ın istediği 7.5 milyon Euro’luk bedeli kabul etmiş ve transfer gerçekleşmişti. Sosa’nın Milan’a transferinin 1 numaralı mimarı olan teknik direktör Vincenzo Montella, tecrübeli futbolcunun takımdaki konumunun belirsizliğini koruduğunu söyledi.

Haberin Devamı

11 dakika süre aldı

42 yaşındaki çalıştırıcı, Milan TV’ye yaptığı açıklamada, “Onun takımdaki durumu henüz belli değil. Bir oyun kurucu mu yoksa bir 10 numara mı? Bunu deneyerek öğreneceğiz” diyerek Tangocu’ya oyun sisteminde vereceği rolü lig başlamasına rağmen henüz belirlemediğini belirtti. Sosa için 7.5 milyon Euro’luk transfer bedeli ödenmesi sebebiyle taraftarından büyük tepki gören Montella, ilerleyen süreçte eski Beşiktaşlı futbolcunun daha fazla forma şansı bulabileceğini açıkladı. Milan’ın İngiliz ekibi Bournemouth’la oynayıp 2-1 kazandığı hazırlık maçında 90 dakika görev yapan Jose Sosa, takımının 4-2 kaybettiği Napoli mücadelesinde de 11 dakika süre almıştı.