Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Josef de Souza'dan flaş açıklamalar!

Josef de Souza'dan flaş açıklamalar!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, FB TV'de katıldığı programda konuştu.

Josef de Souza'dan flaş açıklamalar!

İşte Souza'nın verdiği o röportaj: "Buraya gelmeden önce benle iletişime geçti. Giuliano bana sorular sordu. Bu durum son derece normaldir. Neler olabileceğini tahmin etmeye çalışırsınız. En güzel bilgileri ona verdim. Kesinlikle yalan söylemedim. Buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlattım. Türkiye’nin en büyük kulübüne geleceğini anlattım. Yani gerçekleri anlattım. Umarım ilerleyen dönemlerde takıma katkı verecektir. Benim kendisinden beklentim o. Taraftarlarımız da aynı şeyi bekliyordur"

"Neto’yu Giuliano aracılığıyla tanıyordum. Kulüp onunla ilgilenmeye başladığında tanımıyordum. Giuliano bana bahsetmişti. Onunla birlikte çok fazla zaman geçiremedik. Kısa zamanda ise üst seviyede olduğunu görüyoruz. Ayaklarını çok iyi kullanıyor, topu oyuna sokabiliyor. Kesinlikle bu takıma katkı sağlayacaktır. Bundan bir şüphem yok. Fenerbahçe’nin kıymetli oyuncularından biri olacaktır. Gerçekten büyük bir oyuncu"

"Kesinlikle bu durum çalışmakla alakalı. Saha içindeki davranış ve gayretim her zaman aynıdır. İyi antrenman yaparsanız maçta da aynı şeyi yapabilirsiniz. Teknik anlamda istediklerimizi yapamadığımız zamanların olması da normaldir. Bende eksik olmayan tek bir konu var o da gayretimdir. Antrenman ve maçta elimden geleni yapıyorum. Burada ne kadar kalıyorum bilmiyorum ama kaldığım süre içinde elimden gelenin en iyisin yapmaya çalışacağım"

Haberin Devamı

"Bu sezon Aykut Kocaman’ın gelişiyle birlikte sorumluluğum savunmaya yaklaşarak değişti. Stoperleri korumak üzerine bir sorumluluk söz konusu. Daha çok savunmada kalarak yardım ediyorum. Geçen sezon farklıydı. Ben yine de saha içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu pozisyonda kendimi iyi hissediyorum. Umarım takım halinde kendimizi geliştirerek yolumuza devam edebiliriz"

"Son maç gerçekten çok önemli oldu. Başakşehir maçı bizi üzdü. Son dakikada yediğimiz gol bizi üzdü ve aşağıya çeken bir gol oldu. Daha sonra Alanyaspor maçından 4-1 galip ayrılmak önemliydi. Belki 5-6 da olabilirdi. Derbi maçı öncesi özgüven açısından önemli oldu. O maçtan galip ayrılmamız herkesin kendine ne kadar inandığını da görmemizi sağladı. Derbide iyi bir futbol oynamak istiyoruz. Bu açıdan Alanya galibiyeti bizim için çok önemliydi"

Haberin Devamı

"Taraftarlarımızın bize verdiği destekten ötürü mutluyum. Şu ana kadar hep destek oldular, umarım aynen devam ederler. Onlar olmasaydı Başakşehir maçında 2-2’ye maçı getiremezdik. Trabzonspor maçında da aynı durum geçerli. Onlar bambaşka bir atmosfer oluşturdu. Takımımıza verdikleri katkıdan ötürü teşekkür ediyorum. Bizim saha içinde daha fazlasını yapmamız lazım. Maçların ilk dakikalarında biraz daha dikkatli ve özenli olmalıyız. 5.dakika bile dolmadan goller yiyoruz. Gol yiyerek başlayınca durum farklı oluyor. İlk golü biz atarsak o zaman oyunu domine etmek daha kolay olabilir. Taraftarlarımızı tebrik ediyorum"

"Türkiye Ligi gerçekten her yıl seviyesini daha da yukarı taşıyan bir lig. Kalite artıyor. Antalyaspor, Trabzonspor, Başakşehir… Net şekilde kadrolarını güçlendirdiler. Seviyelerini dev takımların seviyesine taşıdı. Şampiyonluk kesinlikle kolay değil. Fikstüre bakıyorum. Henüz 6.haftadayız. Zor maçlar oynuyoruz. Skor tabelası istediğimiz şekilde olmadı. Ama Beşiktaş’ı yenersek diğer maçlarda da konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutarsak daha iyi olacaktır. Eğer o maçları almayı başarabilirsek kendimizi iyi noktada tutabiliriz. Kazandıkça işler daha iyi noktaya gidecektir"

Haberin Devamı

(Ajansspor)