Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Junuzovic'te karar günü!

Junuzovic'te karar günü!

Trabzonspor uzun zamandır peşinden koştuğu Zlatko Junuzovic’in transferini bitirmeye çok yaklaştı. Avusturyalı 10 numaranın, Bordo-Mavililer’in teklifine olumlu yaklaştığı ve kesin kararını bugün vereceği belirtildi

Junuzovic'te karar günü!

Geçtiğimiz sezondan bu yana orta sahasını hücuma yönelik bir isimle takviye etmek isteyen Trabzonspor, Zlatko Junuzovic’i bitimeye çok yaklaştı. Transfer sezonunun başında da görüşülen, ancak o tarihlerdeki teklifi reddeden Avusturyalı oyuncunun, bu kez Bordo-Mavililer’e gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Yıldız 10 numaranın kararını değiştirmesinde, transferi bitirmek için Almanya’da bulunan başkan Muharrem Usta’nın eklili olduğu da ifade edildi. Junuzovic’in kesin kararını bugün vereceği öğrenildi. Taraflar arasındaki küçük pürüzleri halledilmesi ve başarılı futbolcunun kısa süre içinde Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Sakatlığı bulunmuyor

Bunun yanı sıra, teknik direktör Ersun Yanal’ın, Zlatko Junuzovic ile bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Görüşmede tecrübeli hocanın, Karadeniz ekibini yakından takip eden futbolcuya takımda oynayacağı pozisyonu ve sezon içinde kendisinden neler beklendiğini anlattığı belirtildi. Bordo-Mavililer ayrıca, Werder Bremen’den 29 yaşındaki oyuncunun sağlık raporunu da aldı. Raporda milli futbolcunun herhangi bir sakatlık probleminin bulunmadığı ifade edildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)