Gazete Vatan Logo
Futbol Juventus 11 ay sonra yenildi

Juventus 11 ay sonra yenildi

Fiorentina, İtalya Kupası yarı final ilk maçında Juventus’a sahasında 10 Nisan 2013’ten bu yana ilk yenilgisini yaşattı.

Juventus 11 ay sonra yenildi

İtalya Kupası yarı final ilk maçında Fiorentina, 10 Nisan 2013’ten bu yana evinde kaybetmeyen Juventus’u deplasmanda 2-1 yenerek büyük sürpriz yaptı.

5. dakikada Pepe’nin pasında Coman ceza sahasında topla buluştu. Ancak hızlı davranan Fiorentina kalecisi Neto tehlikenin büyümesini önledi.

Juventus’un hızlı başladığı karşılaşmada golü bulan Fiorentina oldu. 11’de topu orta saha gerisinden alan Mohamed Salah, Juventus savunmasını allak bullak edip ceza sahasına kadar 45 metre kadar sürdüğü meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

24’te Juventus skora denge getirdi. Simone Pepe’nin ortasına müthiş yükselen Fernando Llorente kafayla topu ağlara gönderdi.

31’de Basanta’nın kafa vuruşunda top Juventus kale direğinde patladı.

37’de Juventus’ta sakatlanan Kingslay Coman’ın yerine Carlos Tevez oyuna dahil oldu.

49’da Richards ile Fiorentina ile gole yaklaştı. İngiliz futbolcunun vuruşunda Juventus kalecisi Storari başarılıydı.

56’da Salah yine sahneye çıktı ve sağdan ceza sahasına girip yerden bir şutla Fiorentina’yı bir kez daha deplasmanda üstünlüğe taşıdı. Mısırlı futbolcu, ara transferde Chelsea’den kiralık olarak geldiği Fiorentina’da son 7 maçta 6. golünü kaydetti.

Haberin Devamı