Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kaan ve Yusuf kulübeye, Asamoah 11'e

Kaan ve Yusuf kulübeye, Asamoah 11'e

Lig lideri Galatasaray'da Igor Tudor devre arası hem sola hem kulübeye takviye istiyor.

Kaan ve Yusuf kulübeye, Asamoah 11'e

G.SARAY bir yandan liderliğini sürdürüp şampiyonluk hesapları yaparken bir yandan de yaklaşan devre arası transfer dönemine hazırlanıyor. Yaz transfer döneminde imza aşamasına geldiği Asamoah transferi Juventus’un izin vermemesi nedeniyle son anda yatarken, sarı-kırmızılılar sezon sonu sözleşmesi bitecek yıldız oyuncu için ocakta İtalyan ekibine bir teklif daha yapmaya hazırlanıyor.

GANALI SOL BEK TEMMUZDA SERBEST

ASAMOAH’IN da G.Saray’a gelmeyi çok istemesi sarı-kırmızılıların en büyük kozu. Sezon sonu sözleşmesi biteceği için bedelsiz renklerine katma ihtimali olan G.Saray, Juventus’a bu durumu aktarıp “Devre arası en azından bonservis karşılığında verin” teklifi yapacak. Bu sayede hem Asamoah’ı ucuz bir bedelle İstanbul’a getirmeyi hedefleyen G.Saray hem de ligin geri kalanında Ganalı futbolcudan faydalanacak.

KAAN AYHAN’IN DA SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

TUDOR’UN ilk 11’e yapılacak takviye dışında kulübenin de güçlenmesi ve gençleşmesi yönünde yönetime talepte bulunduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılar da bu doğrultuda rotasyonda kullanabileceği genç isimleri araştırmaya başladı. Asamoah’tan sonra A Milli Takımımız’da kendini gösteren Kaan Ayhan bir süredir G.Saray’ın radarında. Scout ekipleri sezon sonu serbest kalacak genç oyuncu için rapor hazırlarken bir isim daha G.Saray’ın gündemine geldi.

Haberin Devamı

TİMSAH’A TAKAS TEKLİFİ YAPILACAK

G.SARAY’DA Tudor’un ocakta takımda görmek istediği bir diğer oyuncu ise transfer son gününde Trabzon’dan Bursa’nın yolunu tutan Yusuf Erdoğan. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Bursa formasıyla ilk 11’de kendine şans bulamazken, 7 karşılaşmada sonradan oyuna girdi. Ancak skora asist ve gol olarak katkı sağlayamadı..

SOL çizgide değişik pozisyonlarda oynayabildiği ve koşu mesafeleri tatmin edici olduğu için G.Saray’ın dikkatini çekti. Sarı-kırmızılılar bu transfer için ilk etapta elinde kullanmadığı oyuncularla takas teklifi yapacak.