Gazete Vatan Logo
Futbol Kaderinde sarı kırmızı var!

Kaderinde sarı kırmızı var!

Veysel Sarı'nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı

Kaderinde sarı kırmızı var!

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Veysel Sarı'nın Sarı-Kırmızılı renklerle buluşmasının perde arkasında hiç kimse tarafından bilinmeyen çok ilginç hikayesi ortaya çıktı.

Transferin son gününde Galatasaray kadrosuna katılan Veysel Sarı’nın, sarı-kırmızılı renklerle buluşmasının perde arkasında Yeşilçam filmlerini aratmayacak bir hikayenin olduğu ortaya çıktı.

Skorer'in haberine göre; Öyle ki Türkiye’nin konuştuğu 25 yaşındaki yetenekli futbolcu aslında tam 6 yıl önce Galatasaray tarafından transfer ediliyor ve o dönem pilot takım olan Beylerbeyi’ne veriliyordu. Veysel’in, Beyoğlu Yeniçarşıspor’da başlayan futbol serüveni 2007‘de Dikilitaş Spor’la devam etti. 2008’de Galatasaray tarafından keşfedilen genç futbolcu pilot takım Beylerbeyi’ne gönderildi.

AHMET KESKİNKILIÇ BEĞENMİŞTİ

Transferini yapan isim ise 40 yıldır Galatasaray altyapısında hizmet veren ve birçok oyuncuyu yetiştiren Ahmet Keskinkılıç’tır. Galatasaray’ın pilot takımı Beylerbeyi’nin o sene hocası ise şu an Trabzonspor Teknik Direktörü olan Mustafa Reşit Akçay’dır.

Ancak buradaki işler Galatasaray’ın ve yine sarı-kırmızılı kulübe transfer olmak için hayaller kuran Veysel’in istediği gibi gitmedi. 2003’te başlayan ama 2009’da sona eren Galatasaray-Beylerbeyi ortaklığı ile beraber Veysel’in sarı-kırmızı forma umutları da bitiyordu. 695 bin lirayı Eskişehir’de bıraktı.

Veysel Sarı, 2009’da Eskişehirspor’a transfer oldu. 5 sezon kırmızı-siyahlı takımda oynayan Veysel 6 sene sonunda büyük fedekârlıklar yaparak Galatasaray’a geri geldi. Hayalini kurduğu Florya ile uzun seneler ertelenmiş bir şekilde yolları kesişti. Üstelik sarı-kırmızılı formayı giyebilmek için Eskişehirspor’dan alacağı olan 230 bin eurodan (yaklaşık 695 bin lira) vazgeçti. Böylece hem kulübüne para kazandırdı hem de hayalini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı