Gazete Vatan Logo
Futbol Kadıköy'de bıçaklama!

Kadıköy'de bıçaklama!

F.Bahçe’nin önceki gün Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile oynadığı maçta 2 kişi bıçaklandı.

Kadıköy'de bıçaklama!

F.Bahçe’nin önceki gün Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile oynadığı maçta 2 kişi bıçaklandı. Beyaz TV’nin haberine göre; maç öncesi bir grup arasında yaşanan kavga sırasında olayla ilgisi bulunmayan iki kişi bıçaklandı.

Yaralanan taraftarlar hemen hastaneye kaldırıldı. Su almak için büfenin önünde beklerken bıçaklanan ve 16 yaşında olduğu öğrenilen M.B. polise verdiği ifadede şunları söyledi: “14 Nisan’da Kadıköy’de oynanacak olan F.Bahçe – Eskişehirspor maçını izlemek için kardeşimle birlikte Kadıköy’e geldim. 43 nolu kapıdan Migros tribününden giriş yaptım. Stat içindeki koridorda biraz yürüdüm. Su almak için büfede 1 dakika kadar bekledim. Bu sırada arkamdaki kalabalıkta kavga çıktığını gördüm. Önüme döndüğümde bacağımda sıcaklık hissettim ve bayıldım. Gözümü açtığımda kendimi sedyede yatar halde buldum. Sonra hastaneye götürüldüm. Beni bıçaklayan şahıs veya şahısları göremedim. Şüphelendiğim kimse yok. Olayla ilgili kimseden davacı ve şikayetçi değilim.”

Bıçaklanan diğer kişinin de 18 yaşında olduğu ve yaralandığı belirtildi.

Bıçaklanan taraftarın dayısı Rafet Öcal, Beyaz TV’ye yaptığı açıklamada, “Olayın abartılacak bir tarafı yok. 16 yaşındaki bir çocuğun örgütle çocukla bir ilgisi olamaz. Evet benim öz yeğenim Şükrü Saracoğlu Stadı’nın girişinde köşe tarafta bıçaklandı. Yeğenim stat içinde mi dışında mı bıçaklandığını bilmiyor. Sadece stat içinde acıyı hisettiğini söyledi. Yeğenim bana olaylarla ilgisi olmadığını söyledi. Gece sabaha kadar Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde kontrol altında tutuldu. Polise ifade verdi” dedi.

Haberin Devamı