Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kadıköy'de Çalım'ından geçilmiyor

Kadıköy'de Çalım'ından geçilmiyor

Fenerbahçe, ligde Şükrü Saracoğlu'ndaki yenilmezlik serisini 17 maça yükseltti.

Kadıköy'de Çalım'ından geçilmiyor

DAKİKA 72.. 2-0 öndesin, rakip 10 kişi. Oyundan penaltıdan da olsa gol atan moralli van Persie’yi çıkartıp, Fernandao’yu alıyorsun. Bu değişikliğe hem taraftar kızıyor hem biz. Sonra da diyorsun ki ‘Bu Persie neden soğuk!’ Bazı oyuncular motivasyonla oynar. Oynat ve kazan Uçan Hollandalı’yı!

SON 2 maçtaki kötü görüntüden sonra çöldeki vaha gibiydi F.Bahçe. Kazanmayı çok istediler ve kazandılar. Rakip ilk yarının sonunda 10 kişi kalınca da şovlarını yaptılar. Taraftarlar da güzel oyunun hakkını verdi. Her hafta bu iştahla oynamaları lazım.

10’DA özlenen ikili paslaştı. Nani’nin pasında topu alıp önce rakibi çalımlayan Persie dar açıdan vurdu, az farkla aut. 26’da Volkan sol kanattan o kadar güzel adam eksiltip orta yaptı ki Persie sadece kafayı düz vuracaktı ama beklenmeyeni yaptı, aut. 28’de bu sefer bindirmeyi Hasan Ali yaptı, Diego Ribas zamansız vurdu, yine aut.

ALPER, MESSI’LEŞTİ!

32’DE Tunay pasını çıkardı, Del Valle önü boştu, vuramadı. 37’de Ozan’ın getirdiği topta Persie topuk pası yapıp Ozan’a asist yaptırdı, Diego gelişine yerden vurdu: 1-0. İlk yarının uzatma dakikasında Titi, Volkan’ı düşürdü, hakem ‘penaltı’ dedi. Atışı Persie gole çevirdi: 2-0.

Haberin Devamı

63’TE Gökhan’ın pasına Persie vurdu, Veysel kale çizgisinden çıkardı. 67’de Castro’nun mükemmel ortasına Malki vurdu, Volkan kurtardı. 68’de Volkan defansın ararsından iyi fırladı ancak bire bir de Ramazan’ı geçemedi. 75’de Alper auta çıkan topu tutup Messivari topuk pasıyla rakibini geçip sıfıra yakın yerden vurdu: 3-0. 78’de kaleci Ramazan’la karşı karşıya kalan Alper bu sefer gol yapamadı. Ferhat, Gökhan Gönül’den topu çaldı vurdu, Malki tamamladı: 3-1.