Gazete Vatan Logo
Futbol Kadıköy'de Hababam şovu!

Kadıköy'de Hababam şovu!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tribünlerde taraftarların uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkardığı Hababam şov vardı. Ayrıca Fenerbahçeli taraftarlar annesi hasta olan Beşiktaşlı oyuncu Tolga Zengin için bir pankart hazırladı.

Kadıköy'de Hababam şovu!

Fenerbahçe'de, Beşiktaş ile oynanacak derbi mücadelesine takım kadar taraftar da hazırlandı.

Okul Açık tribününde kartonlarla yazılan "Güm Güm Güm" yazısının üzerinde "Hababam" pankartı yer alırken alt kısımda ise "Aç kapıyı veysel efendi, Fener geliyor" pankartı açıldı. Öte yandan stat hoparlörlerinden de "Hababam Sınıfı" filminin müziği çalındı

Uzun süredir Kadıköy tribünlerinde koreografi yapılmazken, taraftarların bir bölümü gündüz saatlerinde stat içine girerek, görsel şovun son hazırlıkları için uzun süre uğraş verdi.

Fenerbahçe taraftarından Tolga'ya pankart!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan derbi öncesi, siyah-beyazlı takımın kalecisi Tolga Zengin, annesinin rahatsızlığı nedeniyle kendisi için "geçmiş olsun" tezahüratı yapan sarı-lacivertli taraftarları alkışladı.

Annesinin hastalığı nedeniyle derbi öncesi sıkıntılı günler geçiren milli file bekçisine, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbi öncesi ısınırken, Fenerbahçe tribünlerinden destek geldi.

Migros kale arkası tribünündeki taraftarların "Geçmiş olsun Tolga" tezahüratı üzerine orta alana kadar gelen Beşiktaşlı kaleci, tribünleri bu centilmen davranışı karşısında alkışlayarak selamladı.

Bir taraftar tribünde elinde tuttuğu dövizle Beşiktaşlı kaleciye, "Sevgili Tolga, senin annen bizim de annemiz, acil şifalar" mesajı verdi.

Bu arada, Migros kale arkası üst tribündeki taraftarların, vefat eden Beşiktaş taraftarı Yusuf Hikmet Temel için açtıkları "Kardeşlerin seni unutmayacak" pankartı da dikkati çekti.

Haberin Devamı