Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kadıköy'de isyan: "Diktatör Aziz..."

Kadıköy'de isyan: "Diktatör Aziz..."

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmada Şükrü Saracoğlu Stadı tribünleri karıştı!

Kadıköy'de isyan: "Diktatör Aziz..."

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmada Şükrü Saracoğlu Stadı tribünleri karıştı! Gençlerbirliği maçında Ersun Yanal lehine tezahürat yaptıkları nedeniyle bir grup Fenerbahçe taraftarının kombinelerinin iptal edildiği iddiasına oldukça kızan bir grup Fenerbahçe taraftarı, başkan Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaptı.

Karşılaşmanın 25. dakikasından sonra başlayan tepkilerde "Diktatör Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım istifa, yönetim istifa" gibi tezahüratlar duyuldu. Bir grup Fenerbahçe taraftarının yaptığı bu tezahüratlar, stata yer alan diğer sarı-lacivertli taraftarlarca ıslıklar ile kesilmeye çalışıldı.

1000'e yakın kombine iptal

ÇAYKUR Rize maçını izlemek için dün Saracoğlu Stadı'na giden bazı F.Bahçe taraftarları büyük bir şok yaşadı. Maraton tribününe giriş yapmak için kombine kartları turnikede okutmaya çalışan taraftarlar içeri giremediler.

BUNUN nedeni ise sonradan anlaşıldı. Sarı-lacivertli yönetim yaklaşık 1000 kişinin kombinelerini hiçbir mazeret belirtmeden iptal etti ve bu kişiler stada giremedi.

Haberin Devamı